Polymart İtemsAdder Alamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

diğer ürünleri almaya çalıştığımda oluyor ama itemsadderın türkiye için fiyatını almaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum

Fatal error: Uncaught TypeError: json_decode(): Argument #1 ($json) must be of type string, array given in /var/www/html/polymart/web/pages/store/purchase.php:454Stack trace:#0 /var/www/html/polymart/web/pages/store/purchase.php(454): json_decode()#1 {main} thrown in /var/www/html/polymart/web/pages/store/purchase.php on line 454

Bu hata büyük ihtimalle polymarta gelen güncellemeden sonra ortaya çıktı. 1 ay önce discordları üzerinden bilgi vermiştim fakat düzeltme yapılmamış. Aynı sorunu yaşayan birkaç kişi ile tekrar bilgilendirme yapacağız. Düzeltildiği zaman bilgi vereceğim.

Bu hata büyük ihtimalle polymarta gelen güncellemeden sonra ortaya çıktı. 1 ay önce discordları üzerinden bilgi vermiştim fakat düzeltme yapılmamış. Aynı sorunu yaşayan birkaç kişi ile tekrar bilgilendirme yapacağız. Düzeltildiği zaman bilgi vereceğim.
tahminen ne zaman düzelir?

Polymart platformunda resmi bir Türk moderatör bulunuyor, bu sayede dil engeli olmadan doğrudan destek alabilirsin. Platformla ilgili soruların veya yaşadığın sorunlar için kendisine Türkçe olarak rahatlıkla ulaşabilirsin.

Polymart platformunda resmi bir Türk moderatör bulunuyor, bu sayede dil engeli olmadan doğrudan destek alabilirsin. Platformla ilgili soruların veya yaşadığın sorunlar için kendisine Türkçe olarak rahatlıkla ulaşabilirsin.
tam olarak nerden?

sorunu yetkililere ilettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl