- Elmaslar
- 279
- Minecraft
- ByVoxar
Discord:
ByVoxar
Ne için arıyorsanız yazın google ye çıkarHangisinin güzel olduğunu nerden bileceğim varmı? öneriniz
ByVoxar
Ne için arıyorsanız yazın google ye çıkarHangisinin güzel olduğunu nerden bileceğim varmı? öneriniz
ElytraTarget engelleyebilen hile yok, Reach ve Hitboxu en iyi engelleyen hile koruması GrimAC punisments.yml deki reachi aşşağıdaki ile değiştir
ban komutunu kendine göre değiştir.
YAML:Reach: remove-violations-after: 300 checks: - "Reach" commands: - "2:3 [alert]" - "2:5 [webhook]" - "2:3 [proxy]" - "10:0 ban %player% Hile Kullanımı"
PolarAC Türkiye satışlarını askıya aldı, Muhtemelen satın alamayabilirsiniz size önerim: GrimACPolarAC İyimi daha iyisi varmı?
Vulcan ve grimac kullandım 2sinide beğenmedim şöyleki hile korumasıyla uğraşmak istemiyorum varmı fikri olan? PolarAC iyimi
Plugini test edebileceğim sunucu var mı?Biz bu eklentiyi kullanıyoruz ve her türlü testini yaptık başarılı bir şekilde engelliyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!