Tanıtım Polar AntiCheat | "Piyasadaki En Modern Hile Koruması" - Bulut Tabanlı Koruma [1.8-1.21x]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 98932

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-5
Minecraft Sürümleri
1.8-1.21
Tanıtım Öncesi

Merhaba değerli forum üyeleri, bugün piyasada uzun süredir bulunan ve rakiplerine karşı
oldukça iddialı özelliklere sahip olan bir hile korumasını inceleyeceğiz.

Polar AntiCheat

Polar, hilecilerin Minecraft sunucunuzda haksız bir avantaj elde etmesini sınırlamayı amaçlayan bir
bulut tabanlı hile önleme yazılımıdır.

Cezalandırma Sistemi

Polar'ın cezalandırma sistemi diğer hile korumalarının aksine her zaman cezalandırmaya yönelik
değil, savaşlarda hilecinin rakibe karşı eşit veya daha az avantaja sahip olmasına odaklıdır.
Bu cezalandırma sistemi çoğu zaman hilecinin neden banlandığını anlayamamasını ve eklentinin lightweight
çalışmasını
sağlar.

Bu cezalandırma sisteminin bir avantajı da, hile kullanan oyuncunun savaş esnasında aslında kısıtlamalara
tabii tutulduğunu fark etmeyip farklı bir hesap kullanarak dönmesini zorlaştırmasıdır. Bu işlem "mitigation" olarak
adlandırılıyor ve hareket, reach ve hasar kısıtlamalarını içeriyor. Tabii ki sadece bunlarla kısıtlı değil.

Tabii ki Polar'ın mitigation içermeyen direkt kısıtlandırma yöntemleri de mevcuttur.

Bulut Tabanlı

Polar'daki çoğu "check" (kontrol), Polar'ın kendi bulut altyapısı üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu da yükü
müşterinin sunucusundan Polar'ın kendi sunucusuna taşıyarak eklentinin daha istikrarlı çalışmasını sağlıyor.

Bu sistem sunucu optimizasyonunu korurken, daha güçlü bir eklentinin temellerini oluşturur.
Kendileri bu seçimi şu sorularla detaylandırmış:

Bulut tabanlı nedir?
Polar çalıştıran sunucu örnekleri Polar bulut sistemine bağlanır. Polar, ilgili oyuncu paketlerini incelenmek üzere buluta gönderir.
Neden bulut tabanlı koruma?
Polar tarafından gerçek zamanlı eylem gerektirmeyen tespitler bulutta çalıştırılır. Bu, sunucu örneğindeki CPU ve bellek yükünü azaltmaya yardımcı olur.
Bulut tabanlı koruma neden güvenli?
Bulut kontrolleri, şüpheli client hareketlerini doğru bir şekilde tespit etmek için uzun bir işlem süresinden geçtikleri için daha yüksek bütünlük ve istikrar sunar.
Peki ya gecikmeler?

Bulut kontrolleri gerçek zamanlı oyun müdahalesi gerektirmediğinden, tespit gecikmesi anticheat işlemlerini kesintiye uğratmaz.
Bulut, yalnızca anticheat bir oyuncunun hile yaptığından emin olana kadar hafifletmeler uygular ve bu noktada bir ceza uygulanır.

1745765731137.webp

Makine Öğrenimi

Gelişmiş makine öğrenimi modelleri, karışık hile yöntemlerini belirlemek için oyuncu davranış modellerini gerçek zamanlı olarak analiz eder.

Düzenli Güncellemeler

Polar, algoritmalarını düzenli olarak günceller ve iyileştirir. Devamlı ileriye odaklı şekilde sistemler her geçen gün kendini iyileştirir.

Planlar

1745766543926.webp

1745766601990.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Buraya kadar okuduysanız teşekkürler!

Son düzenleme:
Konu düzenin gayet güzel olmuş, forum içinde yararlı bir konu eline sağlık.

Konu düzenin gayet güzel olmuş, forum içinde yararlı bir konu eline sağlık.​
Merhabalar,
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Umarım hile koruması arayan sunucu sahiplerinin işine yarar bir konu olmuştur.
Türkiye'de Polar çok yanlış anlaşılan bir Anti Cheat olduğu için biraz önyargılı bakılıyor maalesef.​

Türkler'e böyle kaliteli şeyler önermeyin sevmezler onlara polar crack nasıl indirilir o lazım :D
Merhaba deniz,
Türklerin kaliteli ürünlerin değerini çoğunlukla bilmediğini ben de biliyorum.
Fakat elimizden bir şey gelmez, onlar crack aramaya devam etsinler.
Güzel yorumun için teşekkürler, iyi forumlar :)​

Tanıtım Öncesi

Merhaba değerli forum üyeleri, bugün piyasada uzun süredir bulunan ve rakiplerine karşı

Polar AntiCheat

Polar, hilecilerin Minecraft sunucunuzda haksız bir avantaj elde etmesini sınırlamayı amaçlayan bir

Cezalandırma Sistemi

Polar'ın cezalandırma sistemi diğer hile korumalarının aksine her zaman cezalandırmaya yönelik
değil, savaşlarda hilecinin rakibe karşı eşit veya daha az avantaja sahip olmasına odaklıdır.
Bu cezalandırma sistemi çoğu zaman hilecinin neden banlandığını anlayamamasını ve eklentinin lightweight
çalışmasını
sağlar.

Bu cezalandırma sisteminin bir avantajı da, hile kullanan oyuncunun savaş esnasında aslında kısıtlamalara
tabii tutulduğunu fark etmeyip farklı bir hesap kullanarak dönmesini zorlaştırmasıdır. Bu işlem "mitigation" olarak
adlandırılıyor ve hareket, reach ve hasar kısıtlamalarını içeriyor. Tabii ki sadece bunlarla kısıtlı değil.

Tabii ki Polar'ın mitigation içermeyen direkt kısıtlandırma yöntemleri de mevcuttur.

Bulut Tabanlı

Polar'daki çoğu "check" (kontrol), Polar'ın kendi bulut altyapısı üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu da yükü
müşterinin sunucusundan Polar'ın kendi sunucusuna taşıyarak eklentinin daha istikrarlı çalışmasını sağlıyor.

Bu sistem sunucu optimizasyonunu korurken, daha güçlü bir eklentinin temellerini oluşturur.

Bulut tabanlı nedir?
Polar çalıştıran sunucu örnekleri Polar bulut sistemine bağlanır. Polar, ilgili oyuncu paketlerini incelenmek üzere buluta gönderir.
Polar tarafından gerçek zamanlı eylem gerektirmeyen tespitler bulutta çalıştırılır. Bu, sunucu örneğindeki CPU ve bellek yükünü azaltmaya yardımcı olur.
Bulut kontrolleri, şüpheli client hareketlerini doğru bir şekilde tespit etmek için uzun bir işlem süresinden geçtikleri için daha yüksek bütünlük ve istikrar sunar.
Peki ya gecikmeler?

Bulut kontrolleri gerçek zamanlı oyun müdahalesi gerektirmediğinden, tespit gecikmesi anticheat işlemlerini kesintiye uğratmaz.
Bulut, yalnızca anticheat bir oyuncunun hile yaptığından emin olana kadar hafifletmeler uygular ve bu noktada bir ceza uygulanır.

Ekli dosyayı görüntüle 263296

Makine Öğrenimi

Gelişmiş makine öğrenimi modelleri, karışık hile yöntemlerini belirlemek için oyuncu davranış modellerini gerçek zamanlı olarak analiz eder.

Düzenli Güncellemeler

Polar, algoritmalarını düzenli olarak günceller ve iyileştirir. Devamlı ileriye odaklı şekilde sistemler her geçen gün kendini iyileştirir.

Planlar

Ekli dosyayı görüntüle 263297

Ekli dosyayı görüntüle 263298

Tanıtım Öncesi

Polar AntiCheat

Cezalandırma Sistemi

çalışmasını
sağlar.

Bulut Tabanlı

Bulut tabanlı nedir?
Peki ya gecikmeler?

Ekli dosyayı görüntüle 263296

Makine Öğrenimi

Düzenli Güncellemeler

Planlar

Ekli dosyayı görüntüle 263297

Ekli dosyayı görüntüle 263298

Test sunucusu bulunuyormuydu?

Test sunucusu bulunuyormuydu?

Merhabalar,
Evet test sunucuları mevcut fakat Discord sunucularından talep açıp whitelist almalısınız.
Gerekli şartları mevcut diye biliyorum, bir sorabilirsiniz sunucuları üzerinden.
Discord sunucularına
üzerinden ulaşabilirsiniz.
Başka bir sorunuz var ise sormaktan çekinmeyin :)
İyi forumlar.​

Polar önermem hileleri engelleyebildiğini düşünmüyorum. Kullanan birçok sunucuda bunların testlerini sağladım. Ayrıca polar zaten duyduğuma göre Crack pvp cok dönen sunuculara da satış sağlamamaktadır. Şuanda piyasada en iyi AAC sistemi Matrix'te olduğunu deneyimledim. Matrix karşı ön yargı çok olsada mağlesef..

Merhaba,
Piyasadaki en güçlü hile koruması Polar'dır. Duyduğunuz "söylentileri" kanıtlamanızı veya mesajınızı silmenizi
rica ediyorum, çünkü gerçeği yansıtmıyorlar. sheduxdev'in dediği gibi hangi sunucularda, ne zaman test yaptınız?
Test ayrıntılarını (kullandığınız üçüncü parti yazılımın ismini, hangi modülleri kullandığınızı ve en önemlisi şu an
o sunucuya hala girip giremediğinizi, ceza durumunuzu ve cezalandırıldıysanız hangi sebepten cezalandırıldığınızı) paylaşabilir misiniz?

Madem böyle bir iddianız var, görelim bakalım iddialarınızın arkası gelecek mi?
Ayrıca 30.04.2025 21:00'da müsaitseniz Polar'ın discord sunucusunda sesli sohbette istediğiniz gibi test yapabiliriz.
İstediğiniz sunucuya girip Polar'ı ekranınız açıkken test edebilirsiniz, Shorty'ye de soralım bakalım flag veriyor musunuz :D

Bu arada Shorty'nin yorumunu da paylaşma gereği duyuyorum:

1745963988975.webp

30.04.2025 21:00'da orada seste olacağım, sizi de bekliyorum. İyi forumlar dilerim :)​

Daha önce herhangi bir cezam olmadı. Polar’ı satın almak için geçmişte ciddi şekilde uğraştım kendileri açıklamak istemedikleri sebebten dolayı satışı onaylamadılar, bu süreçte satın alabilmek için aracılar bile kullandım. Bu aracılardan biri de sheduxdev bile oldu.. Bu olaydan sonra Pek çok kişiyle iletişime geçtim, ancak görüştüğüm kişilerin Polar ile arasını bozmak istemediğim için isimlerini paylaşmak istemiyorum. Ayrıca, testleri de Polar’ı satın almış bazı sunucularda gerçekleştirdim hatta bu testlerimden birtanesi 2 gün önce gerçekleşti. Bu sunucuların sahipleri arkadaşım olduğu için isim vermemeyi tercih ediyorum. Ancak isterseniz Polar’ı birlikte test edebiliriz. Belirttiğin saate müsait olmaya çalışacağım. Discordum uurayee ekleyebilirsin.

Kullanmış olduğum hile uygulaması ise Doomsday Client ağırlıklı olarak Combat hileleri üstüne testler sağladım.

Merhaba yeniden, iyi akşamlar.
Polar müşterilere satış yapmama hakkını kendilerinde saklı tutar. Bu durumun senin sunucunun
crack olması ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Polar müşterilerinin çoğunun crack sunucular olduğunu da
bildiğini var sayıyorum. Hangi sunucularda test yaptığını bilmeden biz sana nasıl inanacağız?
Buraya "Polar önermiyorum" yazacaksan hangi sunucularda test ettiğini de açıkça belirteceksin.

Polar kurallarına göre sunucuda hile açılmasına müsade edemezsiniz. Bu kuralın geçerli olduğunu biliyorsunuz.
Arkadaşlarınız da bilmek zorunda bu kuralı, ki eminim ki biliyorlardır da zaten.

Polar'ı kurallarına uymadan kullanıp (veya kullanılmasına göz yumup) önermiyor musunuz?
Her şeyi geçtim, PoenaSaga'nın eski yöneticisi Doomsday ile Pika'da test edip, check verebileceği
bütün flaglerden check vermişti. Aynı gün PoenaSaga blackliste alınmıştı.
(Tabii ki şu an PoenaSaga ile ilgili bir problem yok, başarılar kendilerine de)

Combat ağırlıklı olarak test edip flag vermeme ihtimaliniz var mı sizce? Konuda da belirttiğim gibi,
Polar direkt cezalandırma odaklı değil, haksız avantajı ortadan kaldırıp eşit mücadele ortamı yaratma odaklı
bir hile korumasıdır. Yani muhtemelen kullandığınız "Combat" modüllerinin hiçbiri doğru düzgün çalışmadı.
Fakat Polar o kadar başarılı ki, siz bile çalıştığını zannettiniz.
Yarın görüşürüz umarım, iyi akşamlar yeniden :)​

Merhaba yeniden, iyi akşamlar.
Polar müşterilere satış yapmama hakkını kendilerinde saklı tutar. Bu durumun senin sunucunun
crack olması ile alakası olduğunu zannetmiyorum. Polar müşterilerinin çoğunun crack sunucular olduğunu da
bildiğini var sayıyorum. Hangi sunucularda test yaptığını bilmeden biz sana nasıl inanacağız?
Buraya "Polar önermiyorum" yazacaksan hangi sunucularda test ettiğini de açıkça belirteceksin.

Polar kurallarına göre sunucuda hile açılmasına müsade edemezsiniz. Bu kuralın geçerli olduğunu biliyorsunuz.
Arkadaşlarınız da bilmek zorunda bu kuralı, ki eminim ki biliyorlardır da zaten.

Polar'ı kurallarına uymadan kullanıp (veya kullanılmasına göz yumup) önermiyor musunuz?
Her şeyi geçtim, PoenaSaga'nın eski yöneticisi Doomsday ile Pika'da test edip, check verebileceği
bütün flaglerden check vermişti. Aynı gün PoenaSaga blackliste alınmıştı.
(Tabii ki şu an PoenaSaga ile ilgili bir problem yok, başarılar kendilerine de)

Combat ağırlıklı olarak test edip flag vermeme ihtimaliniz var mı sizce? Konuda da belirttiğim gibi,
Polar direkt cezalandırma odaklı değil, haksız avantajı ortadan kaldırıp eşit mücadele ortamı yaratma odaklı
bir hile korumasıdır. Yani muhtemelen kullandığınız "Combat" modüllerinin hiçbiri doğru düzgün çalışmadı.
Fakat Polar o kadar başarılı ki, siz bile çalıştığını zannettiniz.
Yarın görüşürüz umarım, iyi akşamlar yeniden :)​

Haklılığımı kanıtlamak için bir ekleme yapmak istiyorum:

1745968499691.webp

Umarım bu tercihlerinizi değiştirir.​

Merhaba, bir Vulcan kullanıcısı olarak neden Polar'a geçmeliyim?

Merhaba,
Bu sorunun benim için ilk cevabı, bulut sistemidir.
Bulut tabanlı kontrolleri konuda detaylıca açıkladım ve bir hile korumasında en önemlisi bu olabilir.
Ayrıca piyasadaki bypasslanması en zor hile korumalarından birisi.
Tek tek konudaki özellikleri Vulcan ile karşılaştırıp sonuca kendiniz de varabilirsiniz.
İyi forumlar :)​

Polar alın :D bu mesajdan sonra bir test sunucusu isteyip ardından polar satın aldım. Gerçekten değer kafanızın rahat olmasını ve hile koruması kısmı ile uğraşmak istemeyip sadece işin profosyonellerine bırakmak istiyorsanız polar alın.

Şu anlık bence Polar yerine Vulcan + GrimAC daha çok iş görüyor polar kullanmıyorum PoenaSagada.

Şu anlık bence Polar yerine Vulcan + GrimAC daha çok iş görüyor polar kullanmıyorum PoenaSagada.

Selamlar,

Polar'a önyargı ile yaklaşıp aldığınızda da düzgün iletişim kuramayarak destek alamadınız.
Adamlar defalarca size yardımcı olmaya çalıştı, bir noktada artık dayanamayıp lisansınızı iptal ettiler.
Ona rağmen yeniden açıp destek vermeye devam ettiler. Muhtemelen Hosting'iniz yurtdışı API'larına
izin vermediği için Polar cloud sunucusuna veri gönderip alamadı ve bu yüzden sunucunuzda çalışmadı.

Siz bunu adamlara düzgün anlatmayı geç, anlamadınız bile yüksek ihtimalle. Seste size yardımcı olmaya
çalışırken de beni "Polar Fanboy"u ilan ettiniz. Hem de 6 saattir sunucunuzda sırf hile kalmasın diye
Polar ile problemlerinizi çözmenize yardımcı olurken. Ben uyarmasaydım da herhalde alertlerinizi
gösterip lisansınızı üçüncü kez iptal ettirirdiniz. Adminler yapıyordu çünkü seste, gördüm.

Bir arkadaşımın dediği gibi, artık ben umursamıyorum Türklerin sunucularını. Hangi AntiCheat'i
kullanmak istiyorsanız onu kullanın. Ama Vulcan + Grim'in daha çok iş gördüğünü söylemeyin.
Çünkü bu doğru bir bilgi değil. Yorulmayın gidin bakın, GrimAC'in contributorlarına bakın.
Adımı göreceksiniz, aynı şeyi Ktana da yaptı, discord sunucuma kadar gelip AntiCheat konusunda yardımcı
olmamı da istedi. Bu dakikadan sonra kim ne kullanırsa kullansın. Gidin CraftRise gibi Spartan kurun.
Belki hile sayınız azalır :D​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl