Polar Anti Cheat Türkiyeye Satışları Askıya Aldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
Sebebinin

1752014593551.webp

ülkede polar bile etiket

Tüh ya 5000 tane aynısından olan, bir oyunun 5 milyon farklı eklentisinden birisi askıya mı alınmış, çok üzüldüm, yaşadığı ülkede asgari ücretle çalışsa daha fazla kazanacak olan sahibi artık 4 dolar kazanamıcak mı

Şu küçücük insan bile Türkiye'ye yaptırım yapabiliyor :D

Polar Anticheat'in kodları çalınacak bir eklenti değil çalsan bile arka tarafta bir sürü api ile uğraşman gerekiyor ki bildiğim kadarıyla tüm yapay zeka kodları sunucu tarafından api ile çekiliyor kodların içerisinden sadece api bağlantıları ile karşılaşırsın gereksiz bir şey olmuş sağlık olsun

Türk sunuculardan biri polar jarını dumplamaya çalıştığı için adamlarda Türklere satışı kapadı bu kadar basit çok boş dönmüş konuda.
Cloud bir şey nasıl leaklenince zarar görebilir? Ve "birisi" yaptı diye bir ülkeye satışlar mı kapatılır :D Bütün bunlar kurucusunun ne halt olduğunu iyi anlatıyor dddd

Cloud bir şey nasıl leaklenince zarar görebilir? Ve "birisi" yaptı diye bir ülkeye satışlar mı kapatılır :D Bütün bunlar kurucusunun ne halt olduğunu iyi anlatıyor dddd
çok büyük adamsın beyazpolis.

türk geliştirici, sunucu sahibi: polar harika dünyanın en iyi anticheati
polar: türklere satışı kapattık.
türk geliştirici: emredersiniz efendim

0/10 ragebait

Türklere kapatmalarının sebebi başka biri yine aynısını yaparsa Legal bir aktivite alamamaları bunu yabancı bir sunucu yapsaydı dava açarlardı ve cloud olması yine kodlar çalınabilir anlamına gelmiyor nasıl kafadasın bilmiyorum içip içip gelip yazıyorsun. Türk geliştiriciler ile alakası yok konunun ve Türk düşmanlığıda yapmıyorlar ben ve yaklaşık 10 sunucu hala Polar kullanıyor Türkiye'de.
Boş atan sensin, çünkü hiçbir argümana cevap vermeden mantık safsatası yapıyorsun.

1.) Türklerden başka kimse bu eklentiyi leaklememiş mi? (Koca bir zırva, en az 20 ülkeden leaklenmiştir dddd)
2.) Cloud(Bütün algoritmaları uzak sunucuda olan) bir yazılım leaklendiğinde nasıl zarar görebilir.
3.) Legal bir aktivite alamamak mı, gördüğüm en büyük zırva buydu işte, herhangi bir leak forumunda koca koca şirketlerin bilgileri paylaşılıyor, bu şirketler bile legal bir aktivite alamıyor, sorun sence leakleyen kişinin türkiyeden olması mı yoksa anonim kalması mı? Rage bait falan diyorsun birde.

Hala saçma sapan şu adamları savunuyorsunuz, bu adam gibi sizde profesyonelliğe bir gram yakın değilsiniz. Olması gereken açıklama: "En fazla, MENA bölgesinde (Ülke ismi vermeden) güvenlik problemleri nedeniyle şu anda satışlar askıya alındı, en yakın zamanda bununla ilgileneceğiz, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz"

Herhangi büyük bir şirketten şöyle bir saçmalık gelse başka bir ülkede içinden geçerler o şirketin. Düşünsenize almanyaya satışları kapatıyoruz derhal. Sebep yok bir şey yok, verilen sebepte en fazla bir forumda random bir müşterinin iddiası :D

Bu konuya niye bu kadar takılıyorsunuz ki :D ücretini verdiğin bir ürünü düzgün kullanabilmek için 2 3 hafta beklemek ve gerekirse üzerine biraz daha ücret vermek ne kadar mantıklı. İsterse her tür hile clientini engellesin, hilelere nefes aldırmasın yine de kullanmam övülecek bir yanını göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl