Amoreas
Tasarımcı
- Elmaslar
- 1.160
- Minecraft
- Amoreas
Discord:
amoreas
amoreas
xbalzach
amoreas
Beğenmiyorsanız bunu belirtmekte elbette özgürsünüz lakin bunun beraberinde aşağılayıcı ve hakaretli bir tutum yerine bazı kavramları daha yararlı şekilde açıklayabilirsin, böylece yapmış olduğun yorumun elle tutulur bir yanı olabilir (sırf yapılmış olan tasarım tarzını beğenmediğin için yaptığım işe laf ediyorsun). Renkler ve zevkler tartışılmaz. Benden böyle bir tasarım istenildi, yaptım. Bu tarzlar arasında da oldukça güzel ve eşsiz bir sonuç ortaya koyduğumu da düşünüyorum. Önceki çalışmalarıma bakacak olursan elbet kendi zevkine göre güzel olan tasarımlarda bulabilirsin, her çeşit tarzlarda yaptım. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz :)Bu tarz rank tasarımları hiç hoşuma gitmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 288649
bu tarz veya direk düz betterranks tasarımları bile göze daha güzel geliyor.
hayatımda bundan daha kaba çok az şey gördüm![]()
xbalzach
Hakaretli değil kaba bir tutum var burada hakaretle kabalık bambaşka. Kaba bir yorum olmuş olabilir evet ama burada sizin yaptığınız çalışmadan ziyade bunu isteyen veya bu tarz tasarımları beğenen kişileri anlayamamakta zorluk çektiğimi belirtmek istemiştim yanlış olmuş biraz elinize sağlık sonuçta siz sizden isteneni yapmışsınızBeğenmiyorsanız bunu belirtmekte elbette özgürsünüz lakin bunun beraberinde aşağılayıcı ve hakaretli bir tutum yerine bazı kavramları daha yararlı şekilde açıklayabilirsin, böylece yapmış olduğun yorumun elle tutulur bir yanı olabilir (sırf yapılmış olan tasarım tarzını beğenmediğin için yaptığım işe laf ediyorsun). Renkler ve zevkler tartışılmaz. Benden böyle bir tasarım istenildi, yaptım. Bu tarzlar arasında da oldukça güzel ve eşsiz bir sonuç ortaya koyduğumu da düşünüyorum. Önceki çalışmalarıma bakacak olursan elbet kendi zevkine göre güzel olan tasarımlarda bulabilirsin, her çeşit tarzlarda yaptım. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz :)
fuseteas.
fuseteas.
herkes senin gibi düşünmüyor dostum adam uğraşıp ortaya bir ürün çıkarıyor ve bunu paylaşıyor, adamın ürününe laf edeceğine kendin sıfırdan tasarla ozaman.Bu tarz rank tasarımları hiç hoşuma gitmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 288649
bu tarz veya direk düz betterranks tasarımları bile göze daha güzel geliyor.
hayatımda bundan daha kaba çok az şey gördüm![]()
xbalzach
Yukarda yazdığım cevabı okumadın heralde? Diyorum ya adam almış siparişi tasarlamış tamam ona laf yok eyvallahda bu siparişi veren kişi hakkında biraz yorumlama yaptım yakışmadığı yönünde? Attığım mesajda tasarımcıya yönelik bi ifade görüyormusun? adama dememişimkiherkes senin gibi düşünmüyor dostum adam uğraşıp ortaya bir ürün çıkarıyor ve bunu paylaşıyor, adamın ürününe laf edeceğine kendin sıfırdan tasarla ozaman.
fuseteas.
Yukarda yazdığım cevabı okumadın heralde? Diyorum ya adam almış siparişi tasarlamış tamam ona laf yok eyvallahda bu siparişi veren kişi hakkında biraz yorumlama yaptım yakışmadığı yönünde? Attığım mesajda tasarımcıya yönelik bi ifade görüyormusun? adama dememişimki
Kötü tasarlamışsın yada yaptığın tasarım ... falan yazmamışım?
ilovemaju
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!