Poena Saga Forumu Ele Geçirmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası siteye ilk girdiğimde hacklendiğini düşündüm. Reklam alanında ki yazıları okuduktan sonra bir reklam olduğunu anladım. Bu reklam alanı göze hiç hitap etmiyor. Yukarıda bir arkadaşın da söylediği gibi sunucunun websitesi gibi duruyor. Ben şahsen beğenemedim daha fazla kullanılması taraftarıda olmam.

Komik duruyor iyice amacından çıktı şu olay kalkar yakında belli süre girmemeyi düşünüyorum rahatsız edici

mc-tr gümledi

Provanasın reklam alanın ilk denemesi yapıldığında da poinesagaya ücretsiz 1 haftalık verilmişti çünkü bu reklam alanının fikri kendisi tarafından verilmişti. Alan tepki görmedi ve üyelerce beğenildi sonrasında ise satışa konuldu. Bu alan fikri de kendisinden çıktığı için deneme olarak ücretsiz kendisine sunduk. Üyelerden gelen tepkilere göre 1 hafta sonunda ya satışa çıkartılacak ya da komple kapatılacak.
Sizin de reklam alanı fikirleriniz var ise memnuniyet ile değerlendirmek ve denemek isteriz.
Sizce böyle olmuş mu Yusuf bey üyeler bundan rahatsız forum artık eskisi kadar aktif değil zaten bari bu reklam alanını getirip de diğer üyeleri kaybetmemeye bakın

Monitörüm kareye dönüştü, bu fikrin mantıklı olduğunu düşünüp onaylandığını söylemek daha komik.

Uzun zamandır bu forumdayım ilk defa bu kadar büyük reklam gördüm. Tek taraflı da değil iki taraflı hem sağ hem sol :D Bence Yusuf'un dediği gibi betadaysa eğer Yusuf bunu düzeltecektir. Forum gelişiyor ama yanlış yöne doğru ilerlemez inşallah. Bilindik başka bir forum bu yüzden çok eleştirilmişti. Aynısını Yusuf yapmaz umarım.

1677649867566.png
hadi gittim ben

Üstte dediğimde r10'da ki gibi reklamdan bahsetmiştim. Sayfanın üzerine gelecek, sayfayı küçültmeyecek ve reklama tıklandığında diğer sayfalarda da kapanabilecek bunu demek istiyorum.

@Hai Hocam Gerçekten Böyle Reklamlar O kadar kötü görünüyor ki anlatamam yani foruma giresim kalmıyor, Bence Önceki Reklamlar Çokta Hoştu. Forumun Gelişimi Biraz daha reklamdan çok kullanıcıya göre olsa forum eski aktifliğini alabilir

Bu reklam alanı henüz beta bir denemedir, sunucu sahibinden herhangi bir ödeme alınmamış ve test sürecinde kar amacı güdülmemektedir.
Talep ve şikayetleriniz dikkate alınarak tekrardan değerlendirme yapılabilir.
ben öneride bulunmakta istiyorum direkt delete atın hiç uğraşmayın bile

bence buraya reklam vermek için göze hitap eden tasarımları kabul etmelisiniz şuanki tasarım fazlasıyla göz alıyor ve sitenin sade beyaz tasarımıyla uzaktan yakından alakası olmadığı gibi kalitesininde düşük olduğunu görüyorum

Siteye ilk girdiğimde direkt reklama tıkladım. İyi mantık :D çok kalabalık gösteriyor siteyi, bence kaldırılmalı

mesaj silinmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl