Ürün Tanıtımı PlumDelivery - Gelişmiş ve Özelleştirebilir yeni nesil teslimat eklentisi!

weesli

Odunlara Vur Vur Vur!
Onaylı Satıcı
Elmaslar
19
Minecraft
Weesli

Discord:

Weesli

Minecraft Sürümleri
1.16+
PlumDelivery
Gelişmiş Minecraft Teslimat Sistemi

Sunucunuza oyuncuların belirlenen eşyaları teslim ederek ödüller kazanabileceği, tamamen yapılandırılabilir modern bir teslimat sistemi ekleyin.

PlumDelivery Nedir?

PlumDelivery, sunucunuz için geliştirilmiş gelişmiş bir teslimat (Delivery) eklentisidir.

Oyuncular belirlenen eşyaları teslim ederek para, puan, komut veya dilediğiniz farklı ödülleri kazanabilirler. Tüm sistem tamamen yapılandırılabilir olup klasik teslimat sistemlerinden çok daha esnek bir kullanım sunar.

Survival, SkyBlock, Economy, SMP ve benzeri tüm oyun modlarına kolayca uyum sağlar.

Öne Çıkan Özellikler

• Tamamen GUI tabanlı teslimat sistemi
  • Sınırsız teslimat oluşturabilme
  • Tamamen düzenlenebilir menüler
  • Kolay yapılandırılabilir YAML dosyaları
  • Komut ile ödül verme desteği
  • PlaceholderAPI desteği
  • Teslimat ilerleme sistemi
  • Özelleştirilebilir teslimat gereksinimleri
  • Teslimat tamamlandığında özel ödüller
  • Tamamen Türkçe yapılandırılabilir mesaj sistemi
  • Performans odaklı yapı
  • Modern ve kullanıcı dostu arayüz

Desteklenen Sürümler

• 1.16+
  • Paper
  • Spigot
  • Purpur
  • Folia

Bağımlılıklar

• PlaceholderAPI (Bilgilendirme ve puan desteği için gereklidir.)

Görseller

1782428233549.webp
1782428240114.webp
1782428243892.webp
1782428246830.webp

Test Sunucusu

Satın almadan önce eklentiyi oyun içerisinde deneyebilirsiniz.

test sunucusu sayesinde eklentiyi test edebilir ve sistemi ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Test Sunucusu IP:

Kod:
15.235.152.139:25568

Dokümantasyon (Wiki)

Kurulum, komutlar, izinler ve tüm yapılandırmalar için detaylı dökümantasyon:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Satın Alma

PlumDelivery eklentisini aşağıdaki bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Destek

Herhangi bir sorun yaşamanız veya yardım almanız gerektiğinde bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca eklentinin tüm kullanım detaylarına Wiki sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bol satışlar dilerim.

Elinize Sağlık yeterli seviyede kullanılabilir eklenti olmuş teslimat eklentileri yavaş yavaş artmaya başladı

Elinize Sağlık yeterli seviyede kullanılabilir eklenti olmuş teslimat eklentileri yavaş yavaş artmaya başladı
Piyasadaki eklentiler destek bakımından, fiyat bakımından duyduğum kadarıyla kötü bu eklenti fiyat performans ve destek açısından yeterli bir ürün olmayı hedefliyor. Piyasada az çok beni bilen vardır destek bakımından iyi bir durumda olduğumu düşünüyorum. yorumunuz için teşekkürler :)

Forum üzerinde onaylı satıcı hayırlı olsun güzel birşeye benziyor forum içerisinde kaynaklar kısmına koyun bence

Çok güzel olmuş eline sağlık :)

Geikin eklentisi arasındaki farkları söylermisiniz birde türklere satış açısından polymartta satmanız daha iyi olur herkesin paypal hesabı yok.

Geikin eklentisi arasındaki farkları söylermisiniz birde türklere satış açısından polymartta satmanız daha iyi olur herkesin paypal hesabı yok.
BBB zaten paypal değil kredi kartlarını kabul ediyor. paypay zorunluluğu yok yani geik eklentisi ile ilgili farklı bu eklentide sadece item değil öldürme de puan olarak sayılma sistemi var ekstra fiyat bakımından daha uygun ve destek daha iyi :) zaten bir teslimat eklentisi daha ne yapılabilir ki ? fikriniz varsa belirtin eklenir

ya şimdi güzelde bu daha mantıklı gibi 2 dolar fazla verip ama senin pluginde alınabilir gayet güzel.

PlumDelivery
Gelişmiş Minecraft Teslimat Sistemi

Sunucunuza oyuncuların belirlenen eşyaları teslim ederek ödüller kazanabileceği, tamamen yapılandırılabilir modern bir teslimat sistemi ekleyin.

PlumDelivery Nedir?

PlumDelivery, sunucunuz için geliştirilmiş gelişmiş bir teslimat (Delivery) eklentisidir.

Oyuncular belirlenen eşyaları teslim ederek para, puan, komut veya dilediğiniz farklı ödülleri kazanabilirler. Tüm sistem tamamen yapılandırılabilir olup klasik teslimat sistemlerinden çok daha esnek bir kullanım sunar.

Survival, SkyBlock, Economy, SMP ve benzeri tüm oyun modlarına kolayca uyum sağlar.

Öne Çıkan Özellikler

• Tamamen GUI tabanlı teslimat sistemi
  • Sınırsız teslimat oluşturabilme
  • Tamamen düzenlenebilir menüler
  • Kolay yapılandırılabilir YAML dosyaları
  • Komut ile ödül verme desteği
  • PlaceholderAPI desteği
  • Teslimat ilerleme sistemi
  • Özelleştirilebilir teslimat gereksinimleri
  • Teslimat tamamlandığında özel ödüller
  • Tamamen Türkçe yapılandırılabilir mesaj sistemi
  • Performans odaklı yapı
  • Modern ve kullanıcı dostu arayüz

Desteklenen Sürümler

• 1.16+
  • Paper
  • Spigot
  • Purpur
  • Folia

Bağımlılıklar

• PlaceholderAPI (Bilgilendirme ve puan desteği için gereklidir.)

Görseller

Test Sunucusu

Satın almadan önce eklentiyi oyun içerisinde deneyebilirsiniz.

test sunucusu sayesinde eklentiyi test edebilir ve sistemi ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Test Sunucusu IP:

Kod:
15.235.152.139:25568

Dokümantasyon (Wiki)

Kurulum, komutlar, izinler ve tüm yapılandırmalar için detaylı dökümantasyon:

Satın Alma

PlumDelivery eklentisini aşağıdaki bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz.

Destek

Herhangi bir sorun yaşamanız veya yardım almanız gerektiğinde bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca eklentinin tüm kullanım detaylarına Wiki sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
piyasada ücretsiz eklentilerde bulunmakta, biraz pahalı olmuş ancak elinize emeğine sağlık hocam

ya şimdi güzelde bu daha mantıklı gibi 2 dolar fazla verip ama senin pluginde alınabilir gayet güzel.

Ben bu eklenti ile bir fark göremiyorum sadece çarpan muhabbeti var oda yani teslimatta olmaması gereken birşey olsa dahi gayet rahat yapılabilir bunun için fark ödemek saçma bu eklentide zaten yeni çıkmış bende ilk defa görüyorum burda olay yapımcıya olan güvende bitiyor ne kadar destek verebilir cinsinden ama bu eklentide gayet başarılı folia desteği özellikle ilgimi çekti genelde ikinci plana atılıyor

piyasada ücretsiz eklentilerde bulunmakta, biraz pahalı olmuş ancak elinize emeğine sağlık hocam
Ben ücretsiz eklenti görmedim olsa dahi bu %100 destek alacağın anlamına gelmiyor bazıları sırf bu ücreti bir sorunum olduğunda geliştirici ile direkt çözebiliyim diye ödüyor ücret ise şuanda çok ucuz özellikle diğer teslimat eklentilerine nazaran

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl