Çözüldü Plugman Error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesh_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
nesh_

Discord:

Nesh14

arkadaşlar Plugman'da bu hatayı alıyorum, koduyla falan hiç işim olmadı hiçbir şey değiştirmedim normal şekilde kullanıyordum fakat bugün böyle bir hata geldi sizce neden olmuş olabilir?
NOT: Yeni sürüm denedim aynı hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• plugman.png
    plugman.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
bizimle log paylaşın inceleyelim

Son düzenleme:
Merhabalar

Config dosyasını yedekleyin ve sunucu dosyalarından silip deneyin. Halen daha hata alıyorsanız log dosyası iletmeniz daha iyi olur.

lastet.log veya konsol üzerinde ki hatayı iletin lütfen.

Caused by: java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "com.rylinaux.plugman.PlugMan.getPluginUtil()" because the return value of "com.rylinaux.plugman.PlugMan.getInstance()" is null
at com.rylinaux.plugman.PlugManTabCompleter.onTabComplete(PlugManTabCompleter.java:137) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.tabComplete(PluginCommand.java:138) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]

Caused by: java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "com.rylinaux.plugman.PlugMan.getPluginUtil()" because the return value of "com.rylinaux.plugman.PlugMan.getInstance()" is null
at com.rylinaux.plugman.PlugManTabCompleter.onTabComplete(PlugManTabCompleter.java:137) ~[?:?]
at org.bukkit.command.PluginCommand.tabComplete(PluginCommand.java:138) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
Sunucu sürümü
Java sürümü
Ve son olarak tam bir log dosyası iletir misiniz

1.16.5 taban
Java 16
Bazı eklentilerinizde de sorun var.

Genel olarak bu hatalar eklenti sürümünün güncel olmaması, eklentilerin Java 16 destekli olmaması gibi durumlarda ortaya çıkabilir. Uygun sürümleri kullanmanızı öneririm.

arkadaşlar ilginizden ötürü teşekkür ederim, java 16 desteklemeyen plugin varmış onu kaldırınca sorun çözüldü litebans'a gerek kalmadı yeniden teşekkürler

arkadaşlar ilginizden ötürü teşekkür ederim, java 16 desteklemeyen plugin varmış onu kaldırınca sorun çözüldü litebans'a gerek kalmadı yeniden teşekkürler
Rica ederiz.
Sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl