Çözüldü PlugMan 1.20.3+ ile işlevsiz hale geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozanke

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selam dostlar.
Sizlere uzun zamandır dert ve takıntı haline getirdiğim bir sorundan bahsedicem
Bahsi geçen mojang babamız 1.20.3+ güncellemesi ile plugin loadin strategy komple bozmuş
PlugmanX vs. Artık çalışmıyor bu sürümlerde çalışsada unload load işlemleri luckperms ve birçok pluginin databaseini çökertiyor
Sürüm düşürdüm ama 30 tane plugin ay ayvayı yiyor plugmandan vazgecemem plugin geliştiriyorum denemem gerekiyor arada tost gibi kaldım yardım edin:(

Plugman kullanma, kullandırtma, bunun ile beraber artık unut. Aç-kapa yapmak zor bir şey değil, gerekirse ayrı sunucu aç orada dene tüm ayarlamalarını yapıp sonra ana sunucuya aktar. Açık bir sunucu ise geçe bakım yap gece hallet. Bu kadar basit.

Umuyorum ilerde plugman alternatifi Çıkar 1.20.3+ sürümleri için çünkü Hayat kurtarıyordu. Böyle kötü oldu

Umuyorum ilerde plugman alternatifi Çıkar 1.20.3+ sürümleri için çünkü Hayat kurtarıyordu. Böyle kötü oldu
Kullanmayın, gerek yok diyorum hala hayat kurtarıyordu diyorsunuz. Bu kadar bağlı olmayın bir eklentiye.

Ben sunucumda durmadan eklentileri unload load yapıyordum Sebebi ise Çoğu plugini kendim yaptım Oyuncuların isteğine göre değişiklik yapıyordum.Bu yüzden hayat kurtarıyor dedim size lazım olmayabilir bana lazım ama. İyi günler

Plugman virüslü bir eklenti durduk yere haritanızı lav yapabiliyor kullanmayın.

Daha önce böyle birşey yaşamadım?

Kullanmayın, gerek yok diyorum hala hayat kurtarıyordu diyorsunuz. Bu kadar bağlı olmayın bir eklentiye.
Şahsen bu kadar karşı olmanız gereksiz geldi adam işine yaradığını ve faydalandığını söylüyo ayrıca plugman hata bulma konusunda da çok işe yarayan bi eklenti.

ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tabi bu sürümü boşver altdaki alternatif eklentiyi öneririm.

Son düzenleme:
Selam dostlar.
Sizlere uzun zamandır dert ve takıntı haline getirdiğim bir sorundan bahsedicem
Bahsi geçen mojang babamız 1.20.3+ güncellemesi ile plugin loadin strategy komple bozmuş
PlugmanX vs. Artık çalışmıyor bu sürümlerde çalışsada unload load işlemleri luckperms ve birçok pluginin databaseini çökertiyor
Sürüm düşürdüm ama 30 tane plugin ay ayvayı yiyor plugmandan vazgecemem plugin geliştiriyorum denemem gerekiyor arada tost gibi kaldım yardım edin:(
Sevgili dostum çok şanslısın sana alternatif bir eklenti buldum ve test ettim mükemmel çalışıyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl