Bedirhan1453
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- iBedirhanz
Discord:
bedo#2660
bedo#2660
EmreSHN#4551
cemicyz#0001
Sadece -/pluginsi görüp bunu söylüyosun ve destek şefisin :enteresan:Eğer öyleyse sürümleri hatalıdır
bedo#2660
hayır internettki paketler hem çok kötü hem buglu hemde değiştirilmesi gereken çok şey var oyuzden kendim paket yapıyorumİnternette ki paketi mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse sürümleri hatalıdır spigottan yeni sürümlerini indirin.
Pluginleri ayarlarken hata yapmış olabilirsiniz.
Konsolda hata mevcut mu?
mesela tornadospawner plugini konsolu kapatıp açtımı düzeliyor sonra gidiyor ve log dosyasını nasıl atıcamPluginlerin dependleri yüklü olmayabilir , sürümleri yanlış olabilir , lisans hataları olabilir , başka bir eklenti ile çakışıyor olabilir.. Yani log dosyasını görmemiz gerekli.
latest.log dosyasının içindekilerini at burayahayır internettki paketler hem çok kötü hem buglu hemde değiştirilmesi gereken çok şey var oyuzden kendim paket yapıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
mesela tornadospawner plugini konsolu kapatıp açtımı düzeliyor sonra gidiyor ve log dosyasını nasıl atıcam
1-) - kullanmana gerek yok oyunda arkadaşına komut öğretmiyorsun.Sadece -/pluginsi görüp bunu söylüyosun ve destek şefisin :enteresan:
cemicyz#0001
Alışkanlıktan dolayı öyle yazmışım bana herkese laf atıyosun diyip laf atman ironik.Enes batur patur çatur çutur diyor ki:
1-) - kullanmana gerek yok oyunda arkadaşına komut öğretmiyorsun.
2-) Herkese laf atmanın sebebi ne?
1-) - kullanmana gerek yok oyunda arkadaşına komut öğretmiyorsun.
2-) Herkese laf atmanın sebebi ne?
Sorunsal konularınızdan sıra gelmedi şimdi de destek konularının altında birbirinizle dalaşıyorsunuz, bir son verseniz iyi olur buna.Alışkanlıktan dolayı öyle yazmışım bana herkese laf atıyosun diyip laf atman ironik.
arkadaş çok uzatıyor insanlara sallamakdan başka bir şey bilmiyor,Sorunsal konularınızdan sıra gelmedi şimdi de destek konularının altında birbirinizle dalaşıyorsunuz, bir son verseniz iyi olur buna.
Konuya gelirsek, eklentiler bu şekilde devre dışı gözüküyorsa illa ki konsola hata veriyordur, logları bizimle paylaşırsanız hataları inceleyerek sorunu anlayabiliriz.
cemicyz#0001
dedi ve yalamaya pardon konuşmaya devam etti ?arkadaş çok uzatıyor
bedo#2660
İstediğiniz buydu sanırımlatest.log dosyasının içindekilerini at buraya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!