Çözüldü pluginlerin devre dışı olma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
iBedirhanz

Discord:

bedo#2660

Sorun Çok Basit Ekrandada Gözüktüğü Gibi Pluginler Bazen Böyle Devre Dışı Oluyor 1.8 PaperSpigot Kullanıyorum

1596968513042.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
İnternette ki paketi mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse sürümleri hatalıdır spigottan yeni sürümlerini indirin.
Pluginleri ayarlarken hata yapmış olabilirsiniz.
Konsolda hata mevcut mu?

Pluginlerin dependleri yüklü olmayabilir , sürümleri yanlış olabilir , lisans hataları olabilir , başka bir eklenti ile çakışıyor olabilir.. Yani log dosyasını görmemiz gerekli.

İnternette ki paketi mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse sürümleri hatalıdır spigottan yeni sürümlerini indirin.
Pluginleri ayarlarken hata yapmış olabilirsiniz.
Konsolda hata mevcut mu?
hayır internettki paketler hem çok kötü hem buglu hemde değiştirilmesi gereken çok şey var oyuzden kendim paket yapıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pluginlerin dependleri yüklü olmayabilir , sürümleri yanlış olabilir , lisans hataları olabilir , başka bir eklenti ile çakışıyor olabilir.. Yani log dosyasını görmemiz gerekli.
mesela tornadospawner plugini konsolu kapatıp açtımı düzeliyor sonra gidiyor ve log dosyasını nasıl atıcam

hayır internettki paketler hem çok kötü hem buglu hemde değiştirilmesi gereken çok şey var oyuzden kendim paket yapıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

mesela tornadospawner plugini konsolu kapatıp açtımı düzeliyor sonra gidiyor ve log dosyasını nasıl atıcam
latest.log dosyasının içindekilerini at buraya

Enes batur patur çatur çutur diyor ki:

1-) - kullanmana gerek yok oyunda arkadaşına komut öğretmiyorsun.
2-) Herkese laf atmanın sebebi ne?
Alışkanlıktan dolayı öyle yazmışım bana herkese laf atıyosun diyip laf atman ironik.

1-) - kullanmana gerek yok oyunda arkadaşına komut öğretmiyorsun.
2-) Herkese laf atmanın sebebi ne?
Alışkanlıktan dolayı öyle yazmışım bana herkese laf atıyosun diyip laf atman ironik.
Sorunsal konularınızdan sıra gelmedi şimdi de destek konularının altında birbirinizle dalaşıyorsunuz, bir son verseniz iyi olur buna.

Konuya gelirsek, eklentiler bu şekilde devre dışı gözüküyorsa illa ki konsola hata veriyordur, logları bizimle paylaşırsanız hataları inceleyerek sorunu anlayabiliriz.

Sorunsal konularınızdan sıra gelmedi şimdi de destek konularının altında birbirinizle dalaşıyorsunuz, bir son verseniz iyi olur buna.

Konuya gelirsek, eklentiler bu şekilde devre dışı gözüküyorsa illa ki konsola hata veriyordur, logları bizimle paylaşırsanız hataları inceleyerek sorunu anlayabiliriz.
arkadaş çok uzatıyor insanlara sallamakdan başka bir şey bilmiyor,
profilime bakarsan kim dalaşıyor görürsün.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
CRank eklentisini güncelleyin ve konfigürasyon dosyalarını da yeniden yükleyin. Sunucuda yüklü olmayan dünyaları MultiverseCore üzerinden silin. Sign Shop eklentisinin de konfgürasyon dosyasında hata yapılmış onu silin ve tekrar yükleyin. TornadoSpawners eklentisi de hali hazırda SilkSpawners eklentisi yüklü olduğundan çakışıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl