Çözüldü Pluginler calışmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gururlu oyuncu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
sürüm 1.15.2 pluginlerim calışmiyor herhalde serveri kapatıp sonra plugins diye dosya acıp yüklemem gerek öylede yaptım ama gene olmadı

1593716676673.png
1593716693684.png

Pluginlerin 1.15.2 destekliyip desteklemediğine baktınız mı?

Pluginlerin sürümlerini kontrol et, spigot veya bukkiti kontrol et. Doğru komutu mu yazdığını test et. Çok fazla seçenek yok.

Pluginlerin sürümlerini kontrol et, spigot veya bukkiti kontrol et. Doğru komutu mu yazdığını test et. Çok fazla seçenek yok.
spigot şuan sanırım server ama bukkit e ceviricem

spigot şuan sanırım server ama bukkit e ceviricem
Bukkit mi? Günümüzde kimsenin kullanmadığı desteği olmayan bir sürümü mü kullanacaksınız? Paperspigot yükleyin ve konsolda hata çıkıyorsa o hatayı atın. Sürümlerini de yazın ki yardım edebilelim. Sadece bir fotoğraftan anlamak çok zor.

Dostum bu pluginleri çalıştırmak için Vault adlı eklentiyide yüklemen gerekiyor...

Vault, PlaceholderAPI - Bu iki eklentiyi yükleyip dener misin?

Dostum bu pluginleri çalıştırmak için Vault adlı eklentiyide yüklemen gerekiyor...

Vault, PlaceholderAPI - Bu iki eklentiyi yükleyip dener misin?
bilmiyorum bu siteden indirmem gerekiyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yoksa calışmiyor

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteden indirdim denedim calışıyor fakat bu sefer lanet panel calışmiyor sitede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl