Çözüldü pluginler çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 542
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

selam arkadaşlar sunucumda örneğin markette stone adlı itemi satabiliyorum ama bir iteme büyü basarsam iteminfo su : oluyo yada # ekleniyo böyle itemleri markette satamiyorum market başarıyla oluşturuldu diyor ama sağ tık yapınca hiçbişey olmuyor iconomy plugini yükleyince bu hata düzeliyor lakin iconomy plugini yükleyincede advenced item effect çalışmıyor iconoy yüklemesem bile advenced item effect pluginiyle sadece speed ve health_boost yetkisi verebiliyorum diğer yetkileri veremiyorum yardımcı olursanız seviniyorum iyi oyunlar

Kanka biraz sakin, yazım kurallarına uyarak tane tane yaz.

özelden ip at bi bakam

Yazdıklarından çok bir şey anlamadım, lütfen inceleyerek açıklayıcı bir biçimde yaz.
(Çıkan hataları ekran alıntısı ile veya kod olarak buraya bırakırsan daha iyi olur.)

Aksi takdirde şu an bir öneri sunarsam ihtimaller üzerinden sunmak zorunda kalacağım.

Yazdıklarından çok bir şey anlamadım, lütfen inceleyerek açıklayıcı bir biçimde yaz.
(Çıkan hataları ekran alıntısı ile veya kod olarak buraya bırakırsan daha iyi olur.)

Aksi takdirde şu an bir öneri sunarsam ihtimaller üzerinden sunmak zorunda kalacağım.
söyle diyim market sorunu düzeldi son sürüm yükledim ama şimdide iteminfo calismiyo bende eski chestshop indoriyom itemlerin koduna bakiyom ondan sonra güncel chestshop u yukliyom bunun kolay yolu yokmu neden çalışmıyor

Sunucuyu kapat sorun düzelir bi daha da açma çalışırlar hep.

iConomy pluginini sil yeniden yükle ve sunucunu yeniden başlatıp tekrardan item üzerinde aynı işlemleri uygula.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl