Çözüldü plugini indirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rizzy

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Minecraft
Rizzy

Discord:

Rizzy

etrafta böyle 10 sayılar çıkıyor bunu nasıl silebilirim plugini sildim ama hala duruyor

Ekli dosyalar

• 2025-05-04_23.29.44.webp
    2025-05-04_23.29.44.webp
    240,6 KB · Görüntüleme: 84
Sunucunuzda MythicLib / MMOLib eklentisi yüklü ise ondan kaynaklanıyor. Configden kapatın
configde ilgili ayar game-indicators bölümünün altında damage kısmında.

hocam tam olarak nereden yapacagım anlamadım

sunucunuzda ismi MythicLib veya MMOLib olan bir eklenti varsa;

sunucu dosyalarınızın plugins klasörü içinde Mythiclib veya MMOLib isimli klasörü bulun
Bu klasör içinde bu eklentinin dosyalarını görebilirsiniz
buradan config.yml dosyasını açın ve game-indicators kısmını bulun, altında damage: ve enabled: true ayarlarını göreceksiniz, enabled: true kısmını enabled: false yapın ve sunucunuza restart atın.

hocam ben sildim ama o pluginleri hala gitmedi yani o pluginler yok

konsola yada oyun içinden /pl yazıp plugin listenizi atın.

Skript eklentisini geçici kaldırmayı deneyin eğer skript kaldırıldıktan sonra hologram da gidiyor ise skript eklentisinin içindeki bir dosyadan kaynaklı, olmazsa tab ve decentholograms kaldırmayı deneyin, hiçbir türlü olmaz ise tüm eklentileri çıkarıp ikili ikili tekrar koyarak sorunlu eklentiyi bulana kadar deneyin çünkü isimlere bakarak anında hangisi anlaşılmıyor şüphelilerden başka. Bu arada ilk sste attığınız hologram oyuncuya vurunca çıkıyor değil mi? eğer mapin kendisinde her zaman orada duruyor ise eklentilik bir durum değil haberiniz olsun mapteki bir zırh standı olabilir hep orda duran bir şey ise.

Hep orada duruyor hayvanlar öldügü için orada duruyor şimdi yaratık dogmuyor yaratık doğduğu zaman öldügü için öyle çıktı kaldı hiçte gitmiyor

gamemode 3 geçin ve hologramın yanına gidip görünmez zırh standı olup olmadığını doğrulayın, hologramlar zırh standlarının üstüne koyuluyor yani o zırh standını silerseniz hologram da yok olur görünmezleri elle kıramazsınız komut gerekiyor, baktınız ve görünmez zırh standı ise
Hologramın yanına iyice yaklaşın ve şu komutları deneyin;
/killall all (dikkat: dünyadaki tüm mobları da siler)
/minecraft:kill @e[type=armor_stand,distance=..5]
/minecraft:kill @e[type=minecraft:armor_stand,distance=..5]
/minecraft:kill @e[type=ArmorStand,r=3]

Sorun tab plugini ile ilgili

Configi içinde veya groupa klasörünün içinde %healt% şeklinde placeholder olan yeri bulup siliniz. Kolay aramak için Ctrl+f kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl