Çözüldü Plugini bulamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Çoğu hub serverde kullanılıyor ve npcye sağ tıklayınca menü çıkıyor. Menüde de yeşil veya kırmızı yünler var. Yünlerin üstüne geldiğinizde de sunucu adı ve kaç kişi olduğu yazıyor. Bu pluginin adı ne idi? Şimdiden teşekkürler.

npcye chestcommands plugini ile yaptigin komutu geçirebilirsin yada animatedmenudeki

commandnpc ile npcye tıklayınca komut almanı sağlayabilirsin.
chestcommands ile menü yapabilirsin.

NPC'ye komut verme:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ChestCommands:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
commandnpc ile npcye tıklayınca komut almanı sağlayabilirsin.
chestcommands ile menü yapabilirsin.

Chest commands ile aktif olarak oyunda kaç kişi olduğunu göremem[DOUBLEPOST=1503401024,1503400884][/DOUBLEPOST]
Bu plugine bi göz at derim.
npcye chestcommands plugini ile yaptigin komutu geçirebilirsin yada animatedmenudeki

Animated menu aradığım şey gibi teşekkürler.

Konuyu az okumuştum, haklısınız.

Chest commands ile aktif olarak oyunda kaç kişi olduğunu göremem[DOUBLEPOST=1503401024,1503400884][/DOUBLEPOST]

Animated menu aradığım şey gibi teşekkürler.
Sorun çözüldü ise lütfen belirtiniz. İyi forumlar.

Verdiğiniz linkden CommandNPC's yükledim ancak /plugins yazdığımda kırmızı gözüküyor yani çalışmıyor. Diğer versionlarda gelmiyor bile. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
Uygun sürümünü yüklerseniz çalışacaktır. Sunucu sürümünüzü yazarsanız yardımcı olabilirim.

upload_2017-8-22_15-32-22.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl