Pluginer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xonic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.012
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xonic

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar açılacak olan serverimiz için pluginer veya skripter alacağız.İlgilenen yazsın özelden skype vereceğim.
Adınız:
Yaşınız:
Deneyimleriniz:
Eklemek istedikleriniz:

Adınız: Kerem
Yaşınız: 16
Deneyimleriniz: 2 kez pluginerlik yaptım 1 yıldır skriptte ilgileniyorum
Eklemek istedikleriniz: pluginerliğe pek iyi değil ama isterseniz skript yazabilirim
Not: skype kullanmıyorum discord kullanıyorum isterseniz bana ordan ulaşabilirsiniz eğer ilgileniyorsanız özelden mesaj atın discord nickimi veriyim
Not2: para için çalışmıyorum sadece skript yazmayı sevdiğim için başvurdum

Eklemek istedikleriniz: pluginerliğe pek iyi değil ama isterseniz skript yazabilirim
Not: skype kullanmıyorum discord kullanıyorum isterseniz bana ordan ulaşabilirsiniz eğer ilgileniyorsanız özelden mesaj atın discord nickimi veriyim

Discord gelebilirim ama nasıl ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1492187513,1492187281][/DOUBLEPOST]

Discord gelebilirim ama nasıl ekleyeceğim.

sa ben pluginer deil ama pluginer java skript dısında butun yetkilere basvururum.

Discord gelebilirim ama nasıl ekleyeceğim.[DOUBLEPOST=1492187513,1492187281][/DOUBLEPOST]

Discord gelebilirim ama nasıl ekleyeceğim.
Özelden nasıl ekleyeceğinizi anlattım.

YAŞ 17

YETKİ Skripter

SERVERİNİZE KATKIDA BULUNUCAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ ŞAHSEN BEN ÇOK MUTLU OLURUM[DOUBLEPOST=1492361545,1492361464][/DOUBLEPOST]YAŞ 17

YETKİ Skripter

SERVERİNİZE KATKIDA BULUNUCAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAH BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ ŞAHSEN BEN ÇOK MUTLU OLURUM

Arkadaşlar Teşekkürler Ama Aradığımız Mevkileri Bulduk.[DOUBLEPOST=1492437952,1492437895][/DOUBLEPOST]AMA BUILDER ARIYORUZ HALA EĞER BUILDER OLMAK ISTERSENIZ.

Yetkili İletişim Adresi: ahmetkrb16

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl