Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Seprie Games olarak başladığımız bu macerada minecraft isimli oyunun skyblock sunucusunun temelleri atılmış bulunmaktadır. Benim attığım temelleri daha kuvettli hale getirmek ve projemizi tamamlayarak oyuncularla buluşmak için ekip arkadaşları aramaktayız.
Pluginer Sunucunun hazır olan pluginlerini düzenleyerek (Warp Ayarları - Perm Ayarları - Market Ayarları) oyuncular için uygun bir halde tutması için
çalışmalar yapması istenmektedir. Bu ayarlamalardan önce kurucuya bilgi vermesi gerekmektedir.
Pluginer'in geliri , sunucunun eşya satışlarının %25'i pluginere verilmektedir. Pluginerlik için yaş sınırı +20'dir.
Builder Sunucunun hazır olan tasarımının üzerinde oyuncuların istediği tasarımları sunucu üzerinde yapabilecek 18+ üstü builder aranmaktadır.
Sunucuda yapılacak olan builder için önce Kurucudan onay alması gerekmektedir.
Builder için gelir verilmez , gönüllü olması istenir.
Tasarımcı Sunucunun hazır olan sistemlerini ve sunucunun resimlerini çekerek forumda veya yama notları paylaşırken konu tasarımları yapacak tasarımcı aranmaktadır.
Reklam için sunucu kurucusundan izin almasına gerek yoktur ama yama notlarını kurucu ile yazmaktadır.
Tasarımcı için gelir verilmez , gönüllü olması istenir
İstenilen kategoride başvuru yapmak istiyorsanız Discord üzerinden benim ile DM ile iletişime geçebilirsiniz.
Discord İsim : Xanuris#8104
=DÜZENLEME=
Değerli Arkadaşlar , tek tek cevap yazmak yerine konunun altına cevap yazmak daha uygun olarak görüyorum.
Profesyonel Pluginerler Gelmez
Sunucunun temellerinin zaten hazır olduğun belirttim. Pluginerin tek yapacağı oyunda kaktüs üretimi fazla ise fiyatını düşürmek. Buğday üretimi az ise buğdayın fiyatını yükseltmek gibi şeyler yapacak. Kısacası 0'dan paket kurdurmak gibi bir olay düşünmeyiniz.
Neden Yaş Sınırı Mevcut ?
Küçük yaştaki yetkili arkadaşlarımızın yaşayacağı durumlar karşısında dikkatli bir şekilde düşünerek ona göre karar vermesini istemekteyiz.
Builder oyun içerisinde görevli olsalar da sunucuda ki oyuncuların adminlerle iletişime geçmesi kaçınılmaz olarak düşünmekteyim. Bu sebepten oyuncular bir şeyler isterlerse yada arkadaşı sunucuya gelse bile destek vermelerini istemiyoruz. Küçük yaştaki yetkili kardeşlerimizin bu konuda hassasiyet gösteremeyebilirler. Bu sebepten 18 yaş sınırı getirdik. Tabi bu yaş sınırları kişiye göre esnetilebilir.
Hocam bu işler için artık profesyonel gönüllüler bulmanız neredeyse imkansız. Bütçeniz var ise bunları yapan satıcı ve takımlar mevcut onlar ile iletişime geçebilirsiniz.
Anlamadığım nokta şu: Neden bu işleri yapan kişiler için yaş sınırı koydunuz? Builder olan bir kişi çoğunlukla oyuncularla iletişim halinde olmayacak neden yaşı önemli? Pluginerda işini düzgün yapsa yeter yaşı niye önemli?
Seprie Games olarak başladığımız bu macerada minecraft isimli oyunun skyblock sunucusunun temelleri atılmış bulunmaktadır. Benim attığım temelleri daha kuvettli hale getirmek ve projemizi tamamlayarak oyuncularla buluşmak için ekip arkadaşları aramaktayız.
Pluginer Sunucunun hazır olan pluginlerini düzenleyerek (Warp Ayarları - Perm Ayarları - Market Ayarları) oyuncular için uygun bir halde tutması için
çalışmalar yapması istenmektedir. Bu ayarlamalardan önce kurucuya bilgi vermesi gerekmektedir.
Pluginer'in geliri , sunucunun eşya satışlarının %25'i pluginere verilmektedir. Pluginerlik için yaş sınırı +20'dir.
Builder Sunucunun hazır olan tasarımının üzerinde oyuncuların istediği tasarımları sunucu üzerinde yapabilecek 18+ üstü builder aranmaktadır.
Sunucuda yapılacak olan builder için önce Kurucudan onay alması gerekmektedir.
Builder için gelir verilmez , gönüllü olması istenir.
Tasarımcı Sunucunun hazır olan sistemlerini ve sunucunun resimlerini çekerek forumda veya yama notları paylaşırken konu tasarımları yapacak tasarımcı aranmaktadır.
Reklam için sunucu kurucusundan izin almasına gerek yoktur ama yama notlarını kurucu ile yazmaktadır.
Tasarımcı için gelir verilmez , gönüllü olması istenir
İstenilen kategoride başvuru yapmak istiyorsanız Discord üzerinden benim ile DM ile iletişime geçebilirsiniz.
Discord İsim : Xanuris#8104
Hocam lütfen yanlış anlamayın yetkili alım konunuzu bir üye olarak şöyle yanıtlayacağım. Pluginer konusunda bildiğiniz gibi ortalam günde 6 - 10 saat genellikle çalışıyor. Ve ortalama bu sunucu kazandığı para diyelim ki günlük 80 Tl Günlük 80 Tl net bir gelir olmaz bence yani bu bir sunucu açıkçası kazanacağı paraya göre değişir. Bu paranın %25 i benim kafamda açıkçası az bir miktar canlanıyor. Uğraştığın emeğe değmiyor gibi geliyor diyebiliriz.
Builder konusundada gönüllü Builder bulabileceğinizi açıkçası düşünmüyorum. Şuan bu zamanda yani bu piyasada düzgün işini yapan gönüllü Builder tanımıyorum şimdiden kolay gelsin. Tasarımcı açısındanda yine kolay gelsin.