Bulundu Pluginer arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan quentinocj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.670
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quentinocj

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
MERHABA
öncelikle daha warpları bitmemiş oynuculara açılmamıs yapım aşamasında olan şimdilik hamachili ama map vb şeyler bitince portluya geçecek olan serverimde bir pluginer arıyorum. Pluginden baya anlamalı skype si olmalı ve ChestCommand plugininden anlamalı (ben yapamadım) bide 4-5 pluginde ayar yapılmalıdır.kabul edenler bosuna konuya yorum atmasın. :) skype istek göndersin ama istekten sonra ben pluginer olmak istiyorum vb açıklayıcı yazılar yazın.

SKYPE = omer-faruk-615 TEŞEKKÜRLER :)

Pluginer Sadece Pluginlerimi Ayarlayacak ?
NOT : Hamachi Server Kurarsan Pluginerlik İşi Saçma Olur .
Önemlii Not : Panelsiz Server Açarsan Pluginerlik Olmaz .

Pluginer Sadece Pluginlerimi Ayarlayacak ?
NOT : Hamachi Server Kurarsan Pluginerlik İşi Saçma Olur .
Önemlii Not : Panelsiz Server Açarsan Pluginerlik Olmaz .
1-Sadece plugin deil op olacak gerekse mapa yardım eder
Not Cevap : Hamachi yakında port açıcam
Önemlii Not Cevap : Panel var

1-Sadece plugin deil op olacak gerekse mapa yardım eder
Not Cevap : Hamachi yakında port açıcam
Önemlii Not Cevap : Panel var
Panel dedigi su yani tek sen kullanmicaksin nitrado'daki gibi panel paylasimi demek istiyor

Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çünkü Pluginler İle İlgili Ayarlamalar Yapması İçin .

Ama adama oyunda fly vb şeyler vericem :)
Siz plugin ayarlamayi cok kucuk bisey saniyosunuz tam tersine bir server acarkenki en onemli seydir sadece duzgun bir perm dosyasi bile ayarlamak baya bir emek ister. Boyle bir isi kimsenin sadec bi fly vb seyler icin yapcani sanmiyorum. Sahsen boyle bise olsa ben ya yapmam yada pluginlerin icine gizli kodlar yerlestiririm en kucuk bir hatanda sunucuyu basina yikarim. Bir plugine istiyosan bu guvendigin biri olmali ve ona sen tum yetkileri vermen gerek ;)

Off ne kadar şey söylediniz pluginer aramıyorum konuyu lütfen kapatınız yada kilitleyiniz yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl