Pluginer Alınır 15tl vericem faction pl paketi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImNotYigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImNotYigit

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Beyler ben faction plugin paketi ariyorum ne zamandir fakat bi sonuc elde edemedim ben artik faction plugin paketi yapacak saglam ve guvenilir adam ariyorum asagiya mesaj birakin ozelden numarami veririm. Simdiden tesekkurler.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre para vermene gerek yok forumdaki plugin paketleri gayet iyi. Ama alıntı olmasın diyosan bilemem :)

Başarılar.

Bana göre para vermene gerek yok forumdaki plugin paketleri gayet iyi. Ama alıntı olmasın diyosan bilemem :)

Başarılar.
Ya aslında denedim editlemektede pek sıkıntı yok ama düzgün editleyecek veya özgün bir paket yapacak birini ariyorun

Ya aslında denedim editlemektede pek sıkıntı yok ama düzgün editleyecek veya özgün bir paket yapacak birini ariyorun

Editlemekte birşey yok aslında config'i aç [X plugin paketi] ctrl+f onu arat kendi isiminle değiştir :D Kitler falan çoğu şey kolay hallediliyor nasıl olsa hazır ama yinede sen bilirsin.

ilk önce forumdaki plugin paketlerini araştır yoksa dandik bir paketi satabilirler araştırdıysanız 15tl plugin yapan olurmu bilmem biraz zor

Faction plugin paketi 35 TL dir.uygunsa iletişime geçiniz.

SATILIK OLAN PAKETLERİ ONAYLI SATICILARDAN ALMALISINIZ!
ONAYLI SATICIDAN ALMAYIP DOLANDIRIRSANIZ MC-TR GÖREVLİLERİ VE ÜYELERİ VE FORUM OLMAK ÜZERE SUÇLU DEĞİLDİR ![DOUBLEPOST=1488036294,1488035484][/DOUBLEPOST]
Faction plugin paketi 10 TL. istersen verebilirim tamamen kendimin düzenlemesi +5 TL
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir![DOUBLEPOST=1488036328][/DOUBLEPOST]
Özel mesaj atarak işlemi gerçekleştirebiliriz.[DOUBLEPOST=1488012162,1488012091][/DOUBLEPOST]Özel mesaj atarak işlemi gerçekleştirebiliriz.
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir![DOUBLEPOST=1488036388][/DOUBLEPOST]
Faction plugin paketi 35 TL dir.uygunsa iletişime geçiniz.
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir!

SATILIK OLAN PAKETLERİ ONAYLI SATICILARDAN ALMALISINIZ!
ONAYLI SATICIDAN ALMAYIP DOLANDIRIRSANIZ MC-TR GÖREVLİLERİ VE ÜYELERİ VE FORUM OLMAK ÜZERE SUÇLU DEĞİLDİR ![DOUBLEPOST=1488036294,1488035484][/DOUBLEPOST]
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir![DOUBLEPOST=1488036328][/DOUBLEPOST]
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir![DOUBLEPOST=1488036388][/DOUBLEPOST]
Paket satmanız için onaylı satıcı olmanız gerekir!
:) Benim onaylı olmama gerek yok forumda beni bilen bilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl