Çözüldü Pluginden Anlayanlara...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEfendii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlpEfendii

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Skyblock Sunucumuzu 24 Nisan tarihinde açılışa sunmayı planlıyoruz.
Bu süreçte yaşadığımız bazi problemler felan var. Pluginlerden, Skriptlerden *iyi* düzeyde anlayanlar Discord'uma ulaşabilirlerse çok iyi olur.
Gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Discord : AlpBey34#0283

Kendi kendinize yetemiyorsanız, hayal ettiğiniz yere büyük ihtimal gelemezsiniz ancak yine de deneyin şansınızı. Sonu hep dolandırılma, sunucuyu çalma, verileri silme gibi şeylerle biter.

Kendi kendinize yetemiyorsanız, hayal ettiğiniz yere büyük ihtimal gelemezsiniz ancak yine de deneyin şansınızı. Sonu hep dolandırılma, sunucuyu çalma, verileri silme gibi şeylerle biter.
Elbette ki kişiye paneli vermeyeceğim. Pluginde ayarlayacağı kısmı verip ayarlamasını isteyip bana geri atmasını isteyeceğim. Sunucu kurma hakkında tecrüveliyim. Zaten gönüllü olanlar mesaj atsınlar Ücretli isteyenlerle işim olmaz.

Gönüllü olanlarda sıkıntı başlıyor zaten dünya sandığın kadar masum bir yer değil, istediğin bir pluginin içine koyabileceği tek bir satır senin sunucunu da tüm emeğini de bitirebilir. Birine güvenmek öyle kolay değil yani. Ayrıca şunu bir düşün; neden işinde iyi birisi gelip de sana ücretsiz yardım etsin ki?

Merhabalar, Plugin ile ilgileniyorum iletişim adresimi şöyle bırakayım; Lynch#3857​

Ne alaka :D büyük şirketlerde şirketin kurucusu ya da ceosu mu yapıyor her şeyi :D

Yarısı arkadaş istek atıcak ücretli yapiyorum dicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl