Çözüldü Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 635
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Saygı Değer Form Üyeleri ben pluginleri spigot dan indirmeyi düşünüyorum ne satın almayı nede hazır bulmayı bence spigottan indirip sıfırdan araştıra araştıra kendim ayarlamak daha öğretici olur sizin de tavsiyelerinizi merak ediyorum iyi günler

2-1.8.9 mu yoksa 1.16.5 skyblock mu spigottan indiricem pluginleri

Son düzenleme:
İkisi de çok farklı sürümler. 1.16 için yüksek bir makine alman gerekir. 1.8, 1.16'ya kıyasla daha düşük bir makine gerektirir. Eğer karşılarım sorun yok diyorsan bence 1.16 oyun zevki açısından daha iyi doğru eklentileri, sistemleri eklersen.

Paralı eklenti kullanmazsan sunucu kötü olur diye bir şart yok. Ücretsiz eklentileri kullanarak, araştırarak oyuna iyi yerleştirerek de güzel bir sunucu ortaya çıkabilir.

Bütçeniz varsa +1.16 sürüm tercih edebilirsiniz, çoğu yeni eklenti artık 1.8 desteklemiyor ve 1.16'da daha güzel bir oyun deneyimi sunabilirsiniz.

Merhabalar efendim öncelikle tabi ki her sunucu açma hayali olan kurucu adayı dostlarımız gibi bende yeni ve yüksek sürümler tercih ederdim size de tavsiyem budur aynı zamanda sunucunuzu 1.16x ve üzeri Emek Skyblock veya Survival üzerine kurarsanız daha çok tutucu olacaktır bunun yanı sıra ise @Destiny dostumun dediği gerçekten doğru bir yorum olmuş kendini de kutluyorum yani her sunucuda paralı eklenti kullanınca tutmuyor veya ücretli eklenti kullanınca her sunucu tutmuyor ondan dolayı paralı veya ücretsiz fazla takmayın bile söyleyeceklerim bu kadar iyi forumlar başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl