Çözüldü Plugin Yazmak İçin..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cresties
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Arkadaşlar merhabalar. Ben plugin yazmak istiyorum fakat herhangi bir java bilgim yok. Temel olarak bir java eğitimi alacağım. Temel JAVA Eğitimi ile plugin yazmak kolay olur mu? Başlangıç için basit projeler istiyorum çok profesyonel değil. Örneğin şuana kadar en basit bulduğum plugin Websend kullanımı basit config i basit. Websend yazmak da zor derseniz eğer şöyle sorabilirim: Temel JAVA eğitimi ile giriş yaptı çıkış yaptı tarzı basit pluginler kodlayabilir miyim? Java eğitimi minecraft ile bağlantısız olacak.

Temel Java eğitimi ile önce giriş-çıkış, otomatik mesaj tarzı pluginler kodlayabilirsin. Sonra devamı da geliyor zaten :D

Temel Java eğitimi ile önce giriş-çıkış, otomatik mesaj tarzı pluginler kodlayabilirsin. Sonra devamı da geliyor zaten :D
Dediğim gibi temel java eğitimim minecraft ile alakalı olmayacak. Bu konuda basitte olsa bir plugin kodlarken zorlanır mıyım yoksa çocuk oyuncağıymış diyip geçer miyim? Ona göre eğitime katılacağım :)

Benim bildiğim birkaç tane Minecraft'a özel kodlar var. Ama kodlamadaki olay kodları öğrenmek değil, mantığı kavramaktır. Sen Java öğrendiğin zaman Minecraft ile ilgili olan kısmı öğrenmen hiç zamanını almaz. Kaldı ki Java öğrendiğin zaman Minecraft ile pek işin olmaz :D

Yorumun için teşekkürler daha çok Web ile ilgileniyorum aslında Java ile pek işim olmaz :D Minecraft'ı seviyorum yılladır sunucular üzerinde denemeler yaptım bir kaç plugin yazıp bir kaç tane Website yapacağım beğenilirse devam etmeyi düşünüyorum.

Konu çözülmüştür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl