Çözüldü Plugin Yazmak İçin Gerekli Uygulamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfehanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.872
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumda ilk defa yazdığınız bir mesaja katılmıyorum. Benim ingilizcem çokta iyi sayılmaz. Ama yazılım ingilizcesi ile normal ingilizceyi karıştırmayalım. (Yanlış anlatmış olabilirim k.b)

Ben zaten hiçbir şey yapamayacağını söylemedim. İngilizce bilmesi onu daha iyi kılacaktır ve profesyonel işler yapmasını kolaylaştıracaktır.

Ben zaten hiçbir şey yapamayacağını söylemedim. İngilizce bilmesi onu daha iyi kılacaktır ve profesyonel işler yapmasını kolaylaştıracaktır.
Evet, fakat atladığınız bir kısım var, Türkiyeninde yazılım sektörü gelişme göstermekte. Yani, Ülkemizde artık yaygın bir şey. İngilizce sadece Kaynak okurken lazım olabilir diye düşünüyorum. (atladığım alanlar varsa, özür dilerim.)

Her zaman dile getirdim tekrar getiriyorum. Mesele bir şeylerin gerekliliği değil tüm bu gereklilik karşısında gösterdiğimiz azimdir. İngilizce şart mı değil mi her daim tartışılır ve görecelidir de. Ben akademik çalışıyorum ingilizce şarttır adam eklenti kodlayacak ingilizceye gerek yok. Skript yazanların hepsi su gibi ingilizce mi biliyor. Aksine hiçbiri ya da genellemeyeyim çoğu ingilizce bilmiyor bile. Şunun da altını çizerim ingilizce bilmek dediğim şey native olarak konuşabilmektir. Yoksa elbet çeviri yapabiliyorsunuzdur okey ona bir şey demem. Ama native olarak konuşup yazamadıktan sonra çeviri yapmışsın ne yapmamışsın ne.

İngilizce seviyen nasıl? İngilizce dili bilmiyorsan bu işleri yapmakta zorlanırsın.
İngilizce seviyem bir yazılım için yeterli olduğunu düşünüyorum. Zaten yazı yazarken genelde bir birini tekrar eden kodlar yazıyorsun.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl