Plugin yazma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beratglr19

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
canberat

Discord:

Berat Glr#0284

Arkadaşlar plugin yazmak için java script bilmem gerekiyor demi yanlışsa hangisini bilmem lazım söylermsiniz

Yanlışınız var, Javascript ile discord bot gibi şeyler kodlayabilirken, Java ile Minecraft ile ilgili çoğu şeyi yapabilirsiniz.

yazanların bazıları, evet evet 4/2'si mesaj kasmak için mi yazmış anlamadım, eğer bir eklenti kodlamak istiyorsan sağlam bir javan olması gerekiyor. Bu 1-2 ayda olabilecek bir şey değil. Temelleri atlayarak 4 ayda eklenti yazabilirsin, başarılar.

yazanların bazıları, evet evet 4/2'si mesaj kasmak için mi yazmış anlamadım, eğer bir eklenti kodlamak istiyorsan sağlam bir javan olması gerekiyor. Bu 1-2 ayda olabilecek bir şey değil. Temelleri atlayarak 4 ayda eklenti yazabilirsin, başarılar.
peki bana yardımcı olurmusun yakında server açıcazda kaliteli olmasını istiyoruz ve sana kurucu tagı verebilirim gelirsen kaliteli bi server açmayı düşünüyoruz nolur yardım edersen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl