Çözüldü Plugin Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.020
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serious

Premium
Elmaslar
71
Arkadaşlar pluginerler java ile plugin kodluyorlarmış javanin içine notepadd ile girdiğimde acayip karma karışık bir yazı çıkıyor jarı kodlamadan önce mi ayarlıyorlar bunları pek anlamadım örnek olarak
Featherboardta 25 February 2017 yazıyor ben başka bir sunucuda 25 şubat 2017 veya 25.02.2017 görmüştüm Featherboardın config dosyasında bunu ayarlamak için bir tab yok ben göremedim yok bildiğin. Bir de ek olarak şunu söyliyim featherboard jarını atınca birde mdwmvplugin adlı bir klasör indiriyor fb pluginionu nasil kaldiriyoruz nasil olsa birşeye yaramiyordur boşuna yer kaplamasın.
Kullandığım featherbard youtube bir arkadaşın çektiği videoda açıklama paylaştığı çakma olabilir.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
java eclipse ile açılır notepadd ile değil. Ayrıyeten mdwmplugin olmassa maximvdw nin hiçbir plgsi çalışmaz. AnimatedNames,FeatherBoard,Tab,ActionBar gibi...

java eclipse ile açılır notepadd ile değil. Ayrıyeten mdwmplugin olmassa maximvdw nin hiçbir plgsi çalışmaz. AnimatedNames,FeatherBoard,Tab,ActionBar gibi...
Yani nasıl olucak anlamadimda net bir şekilde söylermisiniz bunları nasıl türkleştiricez kendimize göre ayarlicaz pek bilgim yokta soruyorum
birde o eklenen dosyalar olmazsa plugin çalışmaz mı yer kaplamıyor diymi onlar

Yani nasıl olucak anlamadimda net bir şekilde söylermisiniz bunları nasıl türkleştiricez kendimize göre ayarlicaz pek bilgim yokta soruyorum
birde o eklenen dosyalar olmazsa plugin çalışmaz mı yer kaplamıyor diymi onlar
FeatherBoard crack kullanıyorsanız lag yapabilir. Mdmwplugin gereklidir. Şu ay olayını bilmiyorum kusura bakma

FeatherBoard crack kullanıyorsanız lag yapabilir. Mdmwplugin gereklidir. Şu ay olayını bilmiyorum kusura bakma
Tamam herkez herşeyi bilcek diye birşey yok zaten. Lag yapar diyorsanız infoscoreboard mi kullanmalıyım bir öneriniz varmı plugin.

Jar Sahibler istedikleri zaman güncelleme yapabiliyorlar sana güncelleme gelir değişsen de değişir zaten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl