ByNeels
MC.KadimOyuncu.Network
- Elmaslar
- 59
- Minecraft
- ByNeels
Discord:
ByNeels
ByNeels
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
World world = Bukkit.getWorld("world");
for (Chunk c : world.getLoadedChunks()) {
for (BlockState b : c.getTileEntities()) {
if (b instanceof Spawner) {
Spawner spawner = (Spawner) b;
spawner.remove();
}
}
}
public class RemoveAllSpawners extends JavaPlugin {
@Override
public void onEnable() {
World world = Bukkit.getWorld("world");
for (Chunk c : world.getLoadedChunks()) {
for (BlockState b : c.getTileEntities()) {
if (b instanceof Spawner) {
Spawner spawner = (Spawner) b;
spawner.remove();
}
}
}
}
}
ByNeels
Tüm Spawnerları silecek şekilde bir Plugin yapabilir misiniz? Benim için çok önemli.Öncelikle kodunuzdaki kapanış } ların hizzaları tam doğru değil, aşağıdaki daha doğru olacaktır.
Java:World world = Bukkit.getWorld("world"); for (Chunk c : world.getLoadedChunks()) { for (BlockState b : c.getTileEntities()) { if (b instanceof Spawner) { Spawner spawner = (Spawner) b; spawner.remove(); } } }
Bunu RemoveAllSpawners adında bir plugine çevirmek için tam bir class dosyasını ise aşağıya bırakıyorum, importları koymuyorum Eclipse'de CTRL+SHIFT+O, IntelliJ'de ise ALT+ENTER tuşları ile importları atabilirsiniz, eğer birden fazla seçenek çıkarsa org.bukkit ile başlayan importları seçin.
Java:public class RemoveAllSpawners extends JavaPlugin { @Override public void onEnable() { World world = Bukkit.getWorld("world"); for (Chunk c : world.getLoadedChunks()) { for (BlockState b : c.getTileEntities()) { if (b instanceof Spawner) { Spawner spawner = (Spawner) b; spawner.remove(); } } } } }
Package adınızı örnek olarak com.lifemcserver.removeallspawners yapabilirsiniz. Class isminizi attığım kodda örnek olması açısından RemoveAllSpawners yaptım, plugin adınızda bu olabilir.
Ek: Bu kod sadece şu anda yüklü olan chunklarda ki aktif tile entityleri alıp spawnerları silecektir, yani tüm spawnerları silmez. Tam olarak istediğiniz şeyin bu olduğunu düşünmüyorum.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Tüm Spawnerları silecek şekilde bir Plugin yapabilir misiniz? Benim için çok önemli.
ByNeels
Biraz cahil kaldım. Rica etsem yapabilir misiniz. Çok makbule geçer.Tüm spawnerları dünyalardan direkt kaldırmak için MCEdit gibi programlar kullanmanız gerek, Bukkit API ile sadece yüklü olan chunklardaki spawnerlar silinebilir.
ByNeels
MCEdit kuruyorum ama hata veriyor size dosyayı atsam yapabilir misiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.Tüm spawnerları dünyalardan direkt kaldırmak için MCEdit gibi programlar kullanmanız gerek, Bukkit API ile sadece yüklü olan chunklardaki spawnerlar silinebilir.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
MCEdit kuruyorum ama hata veriyor size dosyayı atsam yapabilir misiniz acaba. Şimdiden teşekkürler.
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Ekli dosyayı görüntüle 96748
Böyle bir hata alıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!