Plugin yapıyorum | Skyblock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

androricraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
XCready
Merhaba kendim okulunu okumuş, işe başlamış bir yazılımcıyım. Çoçukluğumun oyunu olan minecraft’ta istek/fikir pluginlerinizi beklemekteyim. Ne olursa olsun bedavaya paylaşacağım şimdiden fikir alış-verişi yapmaya başlayabiliriz. Oluru varsa yapmaya başlarım 🙃

-Skyblock için öneri,fikir olabilir. Daha önceden mmorpg sunucum mevcuttu okul yüzünden kapatmak zorunda kalmıştım

discord verebilirmisin ?

Discordumu paylaşmıyorum maalesef, burdan pm mesaj atabilirsiniz

Öncelikle böyle bir şeyi ücretsiz olarak yapmayı düşünmen gerçekten takdire şayan. Fikir olarak, “PinataParty” benzeri bir eklentinin ücretsiz ve açık kaynaklı bir versiyonunu yapmak gayet güzel olabilir. Özellikle oyuncuların bir araya gelip belirli bir objeyi (örneğin bir pinata'yı) kırarak ödüller kazandığı sistemler oldukça eğlenceli oluyor. Ücretli olan versiyonlara kıyasla, daha fazla özelleştirilebilirlik, etkinlik tetikleyicileri (zamanlayıcı, bölgeye girme vb.), rastgele ödül sistemleri veya desteklenen farklı "pinata" türleri gibi gelişmiş özellikler eklenirse ciddi anlamda ilgi görecektir. Hem sunucular için eğlenceli bir etkinlik eklentisi olur, hem de senin adını duyurman açısından güzel bir proje olabilir. Düşünürsen seve seve daha fazla fikir de verebiliriz 🙂

Önerin için teşekkürler pinatayı bir sunucuda görmüştüm ücretli plugin oldugunu bilmiyordum deneyeceğim, varsa farklı önerin yazabilirsin tekrardan :)

Uzay Eklentisi olabilir aslında

Şöyleki oyun içerisinden görevler yapıp görevleri yaptıktan sonra uzay bileti alıp uzaya cıkabiliriz uzayda farkli madenler (siteden alınabilcek eşyaları oyundan ücretsiz şekilde elde etmek için ) olabilir. görevleri sunucu sahipleri seçebilir. farkli farkli görevler koyabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl