Çözüldü plugin ve map nasıl yükleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chanerderd

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12
Merhaba arkadaşlar server kurmayı düşünüyorum [ilk serverım] ama plugin ve mapı yüklemeyi bilmiyorum örnegin skywars mapı ve plugini yardım edersenniz sevinirim

Merhabalar, Öncelikle foruma hoşgeldin. Şimdi sana şöyle birşey söylemeliyim, eğer ki bilgin yoksa asla ve asla sunucu açma. Biraz araştırma yap bilgi sahibi olduktan sonra sunucunu aç boşuna paran gider.

Anladım Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar server kurmayı düşünüyorum [ilk serverım] ama plugin ve mapı yüklemeyi bilmiyorum örnegin skywars mapı ve plugini yardım edersenniz sevinirim
Arkadaşın da dediği gibi bu konularda bilgin yok ise ilk olarak temel pluginleri (Essentials vs.) araştır ve kendini geliştir. Sonrasında ise edindiğin bilgileri kullanarak sunucu aç. Ama ben yine de senin sorunun cevabını da vereyim: internetten indirdiğin bir haritayı sunucu klasörünün içine at. İşlem bu kadar. Plugin yüklemek için ise yüklemek istediğin pluginin ismini (örneğin groupmanager) tarayıcına yaz indir ve daha sonrasında ise sunucunun plugins klasörüne .jar uzantılı plugini at ve sunucunu başlat. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Anladım Teşekkürler Araştırmaya başlayım :D

Sizlerden sunucu açıp açmamak için tavsiye istememiş sorununu belirtmiş @Chanerderd hosting üzerinden mi açtın Batihost üzerinden açtıysan uzak masaüstü bağlantısı yapıyorsun içinde ''Yönetim Paneli'' uygulaması var çift tıkla aç üstte yükleme kısmı var ordan Survival mı skyblock mu ne yüklemek istiyorsan seç versiyonlarıda yazıyor 1.8 1.9 1.12 gibi istediğini seç yükle de ''minecraft-batihost'' isimli klasörün senin sunucun olucaktır içinde plugins kısmına girip tek tek açıp ctrl+f yap Batihost arat kendi sunucu adınla değiştir ve tada sunucun hazır iyi forumlar yardım gerektiğinde foruma konu aç yardım ederiz.

Batihost kullandığını varsayarak yazdım farklı bir şey kullanıyorsan belirt

FTP veya Uzak Masaüstü aracılığıyla eklentilerini ve haritalarını yükleyebilirsin. Alıntı harita ve eklenti kullanmanı tercih etmem.

Haritalarınızı direk sunucu dosyanızın içine atıp restart atarsanız çalışacaktır. Bu eklenti işlerinde biraz ingilizce lazım ama türk forumlarından (en çok burası) yardım alabilirsin. Yusuf Tepe'nin Konusu Bu konuda arkadaşımız bir paket paylaşmış ona bakarak daha çok yardım alabilirsiniz.

Önce öğrenmen gerekli aternos sunucularda yetkili ol orda öğren herşeyi sonra aternos sunucu kur dene plugin leri öğren local host da paket dene sorun olursa söle yardımcı olurlar boştan yere sunucu açmayın böle yapanlar yuzunden cidden guzel sunucular online olmadığından kapanıyor hemde para israfı oluyor.

Önce öğrenmen gerekli aternos sunucularda yetkili ol orda öğren herşeyi sonra aternos sunucu kur dene plugin leri öğren local host da paket dene sorun olursa söle yardımcı olurlar boştan yere sunucu açmayın böle yapanlar yuzunden cidden guzel sunucular online olmadığından kapanıyor hemde para israfı oluyor.
Güzel bir sunucu hiçbir zaman kapanmaz kapanıyorsa kuran kişinin ilgisizliğinden kapanıyordur

Sizlerden sunucu açıp açmamak için tavsiye istememiş sorununu belirtmiş @Chanerderd hosting üzerinden mi açtın Batihost üzerinden açtıysan uzak masaüstü bağlantısı yapıyorsun içinde ''Yönetim Paneli'' uygulaması var çift tıkla aç üstte yükleme kısmı var ordan Survival mı skyblock mu ne yüklemek istiyorsan seç versiyonlarıda yazıyor 1.8 1.9 1.12 gibi istediğini seç yükle de ''minecraft-batihost'' isimli klasörün senin sunucun olucaktır içinde plugins kısmına girip tek tek açıp ctrl+f yap Batihost arat kendi sunucu adınla değiştir ve tada sunucun hazır iyi forumlar yardım gerektiğinde foruma konu aç yardım ederiz.

Dostum arkadaşımızın iyiliği için diyorum ben sunucuyu açtıktan sonra hiçbir bilgisi olmadan ha paket hazırlayıp sunucuyu açtı diyelim oyuncu birşey sorduğunda cevap veremeyecek bu sefer aktiflik olmayacak aktiflik olmadığı için sunucu açma şevki kırılır insanın.

Dostum arkadaşımızın iyiliği için diyorum ben sunucuyu açtıktan sonra hiçbir bilgisi olmadan ha paket hazırlayıp sunucuyu açtı diyelim oyuncu birşey sorduğunda cevap veremeyecek bu sefer aktiflik olmayacak aktiflik olmadığı için sunucu açma şevki kırılır insanın.
Evet haklısın zaten şu an piyasada 6 tane sunucu var 6sınında plugin paketi haritaları lobisi çakmalobiis herşeyi tıpatıp aynı yerden satın almışlar yani arkadaşa yardımcı olalım istedim sadece yoksa hazır paketin ömrü bellidir :)

İşine emek vermeyip hazıra konanlar yok olmaya muhtaçtır.

Evet Hosting üzerinden açmayı planlıyorum ama Batihost degil Yardım için teşekkürler

Local hosttan deniyorum Araştırarak pl leri ögrenmeye çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl