Chanerderd
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 12
kkadiryigit
Arkadaşın da dediği gibi bu konularda bilgin yok ise ilk olarak temel pluginleri (Essentials vs.) araştır ve kendini geliştir. Sonrasında ise edindiğin bilgileri kullanarak sunucu aç. Ama ben yine de senin sorunun cevabını da vereyim: internetten indirdiğin bir haritayı sunucu klasörünün içine at. İşlem bu kadar. Plugin yüklemek için ise yüklemek istediğin pluginin ismini (örneğin groupmanager) tarayıcına yaz indir ve daha sonrasında ise sunucunun plugins klasörüne .jar uzantılı plugini at ve sunucunu başlat. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Merhaba arkadaşlar server kurmayı düşünüyorum [ilk serverım] ama plugin ve mapı yüklemeyi bilmiyorum örnegin skywars mapı ve plugini yardım edersenniz sevinirim
Minezoid#4994
Violet Evergarden#9379
Minezoid#4994
Önce öğrenmen gerekli aternos sunucularda yetkili ol orda öğren herşeyi sonra aternos sunucu kur dene plugin leri öğren local host da paket dene sorun olursa söle yardımcı olurlar boştan yere sunucu açmayın böle yapanlar yuzunden cidden guzel sunucular online olmadığından kapanıyor hemde para israfı oluyor.
kkadiryigit
Dostum arkadaşımızın iyiliği için diyorum ben sunucuyu açtıktan sonra hiçbir bilgisi olmadan ha paket hazırlayıp sunucuyu açtı diyelim oyuncu birşey sorduğunda cevap veremeyecek bu sefer aktiflik olmayacak aktiflik olmadığı için sunucu açma şevki kırılır insanın.Sizlerden sunucu açıp açmamak için tavsiye istememiş sorununu belirtmiş @Chanerderd hosting üzerinden mi açtın Batihost üzerinden açtıysan uzak masaüstü bağlantısı yapıyorsun içinde ''Yönetim Paneli'' uygulaması var çift tıkla aç üstte yükleme kısmı var ordan Survival mı skyblock mu ne yüklemek istiyorsan seç versiyonlarıda yazıyor 1.8 1.9 1.12 gibi istediğini seç yükle de ''minecraft-batihost'' isimli klasörün senin sunucun olucaktır içinde plugins kısmına girip tek tek açıp ctrl+f yap Batihost arat kendi sunucu adınla değiştir ve tada sunucun hazır iyi forumlar yardım gerektiğinde foruma konu aç yardım ederiz.
Batihost kullandığını varsayarak yazdım farklı bir şey kullanıyorsan belirt
Minezoid#4994
Dostum arkadaşımızın iyiliği için diyorum ben sunucuyu açtıktan sonra hiçbir bilgisi olmadan ha paket hazırlayıp sunucuyu açtı diyelim oyuncu birşey sorduğunda cevap veremeyecek bu sefer aktiflik olmayacak aktiflik olmadığı için sunucu açma şevki kırılır insanın.
Sizlerden sunucu açıp açmamak için tavsiye istememiş sorununu belirtmiş @Chanerderd hosting üzerinden mi açtın Batihost üzerinden açtıysan uzak masaüstü bağlantısı yapıyorsun içinde ''Yönetim Paneli'' uygulaması var çift tıkla aç üstte yükleme kısmı var ordan Survival mı skyblock mu ne yüklemek istiyorsan seç versiyonlarıda yazıyor 1.8 1.9 1.12 gibi istediğini seç yükle de ''minecraft-batihost'' isimli klasörün senin sunucun olucaktır içinde plugins kısmına girip tek tek açıp ctrl+f yap Batihost arat kendi sunucu adınla değiştir ve tada sunucun hazır iyi forumlar yardım gerektiğinde foruma konu aç yardım ederiz.
Batihost kullandığını varsayarak yazdım farklı bir şey kullanıyorsan belirt
Local hosttan deniyorum Araştırarak pl leri ögrenmeye çalışıyorumÖnce öğrenmen gerekli aternos sunucularda yetkili ol orda öğren herşeyi sonra aternos sunucu kur dene plugin leri öğren local host da paket dene sorun olursa söle yardımcı olurlar boştan yere sunucu açmayın böle yapanlar yuzunden cidden guzel sunucular online olmadığından kapanıyor hemde para israfı oluyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!