Tanıtım PLUGIN TANITIMLARI | ULTRA PERMISSIONS | #1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonQS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.322
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
44A182.jpg

cc686d981eeb2b55c4493bdd8b9184f1f8008026
0677cdad79b9932452bdec6bdfc8111dbd23963e

b8225b1541a4111b9575159d054411678f05b0a8
b1a11f485a01b8c4728af85ed740adacf0ad060e

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tanıtılmasını istediğiniz pluginleri yoruma yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Güzel bir konu olmuş tebrik ederim seni.​

UltraPermission gibi bir eklentiyi bu kadar kısa anlatman saçma bir çok özelliği var bu kadar kısa olmaması gerekiyor. Yararlı hiç bir şeyde yok sadece eklenti sahibinni yaptığı gif'ten ve gereksiz yazılardan ibaret.

UltraPermission gibi bir eklentiyi bu kadar kısa anlatman saçma bir çok özelliği var bu kadar kısa olmaması gerekiyor. Yararlı hiç bir şeyde yok sadece eklenti sahibinni yaptığı gif'ten ve gereksiz yazılardan ibaret.
Sizden faydalı bir tanıtım bekliyoruz o vakit, İyi yapacağınızdan şüphesizim.​

Eklentiyi satın almadığım için orjinal sitesindeki bilgilerden yola çıkarak paylaşım yaptım.

sadece bu kadar özelliği var ise bana göre ücretli olması gereksiz.

bu eklentinin tek amacı anladığım kadarıyla /manuadd player Kurucu yazmak yerine açılan menüden bu işi yapıyosun. Sadece bunun için para verilmez diye düşünüyorum.

Güzel bir konu ve hoş bir tasarım ama permission ve daha benzeri çook şeyileri tanıtabilirdin.
(plug-in yetkilerini)

Güzel Bir Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl