Beratglr19
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- canberat
Discord:
Berat Glr#0284
Berat Glr#0284
KardasLand#9552
Berat Glr#0284
kanka ben eclipse ile kodladımSelamlar. Log dosyanızı atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
KardasLand#9552
Berat Glr#0284
yeni kodlamaya başladım kanka fazla bilgim yok kusura bakmayınLog dosyası eclipse ile kodlanmıyor dostum.
bumudur kankaSunucu dosyanızda /log klasöründe latest.txt dosyasını acaba verebilir misiniz?
DangerYusuf#6617
main: bla.blabla.Main
version: '1.0.0'
name: Eklenti İsmi
description: Eklenti açıklaması
author: Eklenti sahibi
Berat Glr#0284
kanka main yolunu yazmışım ve plugin isminde türçe karakter yok ama yinede değiştirdim gene deniycemplugin.yml oluşturup main dosyasının yolunu gösterdinizmi? örneğin:
Kod:main: bla.blabla.Main version: '1.0.0' name: Eklenti İsmi description: Eklenti açıklaması author: Eklenti sahibiGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Görünüşe göre plugin.yml oluşturup main yolunu yazmamışsınız ve eklentinizin isminde türkçe karakterler var. Bunları düzeltip tekrar deneyin.
DangerYusuf#6617
Berat Glr#0284
diğer arkadaşınkini deniycem olmazsa tekrar yazıcam olmazsa size dönerim yinede teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 137871
Yanlış yazmış olabilirsiniz gözden geçirin.
kanka o mainin Msi büyük diye sorun çıkarmış ve düzelttim çalıyor hepinize teşekkür edrimkanka main yolunu yazmışım ve plugin isminde türçe karakter yok ama yinede değiştirdim gene deniycem
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!