Çözüldü Plugin sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GizliDayı

Emre Doğan
Elmaslar
13
Minecraft
GizliDayiV1

Discord:

hazretidoqan#8722

Merhabalar, sunucumda bilmediğim bir kaynaktan dolayı bir eklentiyi siliyorum tekar geliyor .jar dosyası olmadığı halde tekrar geliyor bir yardım ederseniz sevirim.

Loglardan mesajı kopyalayıp atarsan daha iyi bir şekilde yardım edebiliriz

Loglardan mesajı kopyalayıp atarsan daha iyi bir şekilde yardım edebiliriz

iConomy plugini ile oluşan bir sorun. İConomy klasörünü siliyorum sunucuyu yeniden başlatıyorum geri geliyor.
Not: .jar dosyayı olmadığı halde geri geliyor.

[14:13:23] [Server thread/INFO]: [iConomy] Loading iConomy v6.0.10b
[14:13:23] [Server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.
[14:13:23] [Server thread/INFO]: [Vault] [Economy] iConomy 6 found: Waiting
[14:13:33] [Server thread/INFO]: [Essentials] Payment method found (Vault - Economy: iConomy version: 1.5.5-b47)
[14:13:56] [Server thread/INFO]: [iConomy] Enabling iConomy v6.0.10b

Bilmiyorum ama başka bir plugin olma ihtimali olabilirmi ? Bir göz atın veya iConomy güncel versiyonunu indirin

iConomy plugini ile oluşan bir sorun. İConomy klasörünü siliyorum sunucuyu yeniden başlatıyorum geri geliyor.
Not: .jar dosyayı olmadığı halde geri geliyor.

[14:13:23] [Server thread/INFO]: [iConomy] Loading iConomy v6.0.10b
[14:13:23] [Server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.
[14:13:23] [Server thread/INFO]: [Vault] [Economy] iConomy 6 found: Waiting
[14:13:33] [Server thread/INFO]: [Essentials] Payment method found (Vault - Economy: iConomy version: 1.5.5-b47)
[14:13:56] [Server thread/INFO]: [iConomy] Enabling iConomy v6.0.10b
Tüm logu atabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl