I
IrfanDmn
Ziyaretçi
Merhabalar Forumda ki paketlerde türkçe essentials bulunmakta kendi bilgisayarımda olmadığım için şuanlık bende bulunmuyor özür dilerim :)Essentials türkçe varmı bende bazı yerleri türkçe değil.
ofez #6281
Baktım ancak hepside tam türkçe değil.Merhabalar Forumda ki paketlerde türkçe essentials bulunmakta kendi bilgisayarımda olmadığım için şuanlık bende bulunmuyor özür dilerim :)
Ne güne duruyoruz yazabilirsin seve seve buradayım yardım edene yardım ederiz.[DOUBLEPOST=1485611238,1485611201][/DOUBLEPOST]Essentials türkçe varmı bende bazı yerleri türkçe değil.
AhmetMelihTR Plugin paketinde ki türkce fakat acıklardan haberın var mı ki ? ilk once tavsiye edecegin yerleri araştırmalısın .Ahmetmelihtr paketindeki essentials tamamen türkçedir.
Kardeşim ben 1 yıldır pluginerim ahmetmelihtr paketini kullan demedim essentials jarindan bahsettim ve jarda ne gibi bir bug olabilir.sen bir kere mantıklı konuş.Ne güne duruyoruz yazabilirsin seve seve buradayım yardım edene yardım ederiz.[DOUBLEPOST=1485611238,1485611201][/DOUBLEPOST]
AhmetMelihTR Plugin paketinde ki türkce fakat acıklardan haberın var mı ki ? ilk once tavsiye edecegin yerleri araştırmalısın .
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!