Plugin paketnimi paralımı versem ücretsizmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TekinSTY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.086
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TekinSTY

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
161
Minecraft
_AngelLegend_

Discord:

Ben Bilmem Kİ ?#3432

Bir soru sorucağım .
Ben bir plugin paketi yapıyorum bunu ücretlimi ücretsizmi vermeliyim

NOT: İçinde Türkiye'de kullanılmamış kullanılmış ise de çok nadir kullanılmış sistemler var .

Bence ücretli paylaşın :D para zor kazanılıyor bu zamanda. Ancak forumda onaylı satıcı olmadan satış yapılamıyor

Yani ücretli paylaş bende fikir çalayım :D fiyatıda biraz abart güzel olur xD

Satıcı tagın olmadan nasıl satıcaksınki ?​

İnsan kazanmak istiyorsan ücretsiz paylaş belki ücretli pluginlerin varsa onları satarsın ücretli satarsanda gelip alır biter 2-3 ayar sorar hadi eyvallah sonra o paketin yayılır. içindeki pluginlerin o özel yaptıgın pluginlerin sonrasında daha kimse seni tanımaz 4-5 kişi aldıktan sonra biter.

Satıcı tagın olmadan nasıl satıcaksınki ?​
bende aslında ücretsiz verme taraftarıyımda işte kararsızım hemde çok :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İnsan kazanmak istiyorsan ücretsiz paylaş belki ücretli pluginlerin varsa onları satarsın ücretli satarsanda gelip alır biter 2-3 ayar sorar hadi eyvallah sonra o paketin yayılır. içindeki pluginlerin o özel yaptıgın pluginlerin sonrasında daha kimse seni tanımaz 4-5 kişi aldıktan sonra biter.
dedigim gibi bende ücretsiz verme taraftarıyım amma kararsızım sizde sorayım dedim :)

bende aslında ücretsiz verme taraftarıyımda işte kararsızım hemde çok :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dedigim gibi bende ücretsiz verme taraftarıyım amma kararsızım sizde sorayım dedim :)
Yani ben bu işi önceden yapıyordum senin için söyledim paketi görebilme şansım var mı?, Discord filan kullanıyorsan yazmanı isterim.

Yani ben bu işi önceden yapıyordum senin için söyledim paketi görebilme şansım var mı?, Discord filan kullanıyorsan yazmanı isterim.
discordum var ancak sunucu plugin paketini ilerleyen zamanda block sunucu haline getireceğim şimdilik 1.8-1.14 arası bir plugin paketi.İstersen ekran açıp göstere bilirim.

discordum var ancak sunucu plugin paketini ilerleyen zamanda block sunucu haline getireceğim şimdilik 1.8-1.14 arası bir plugin paketi.İstersen ekran açıp göstere bilirim.
Demek istediğim bu vericegin paketi görmek istedim merak ettim eğer ki onu göstericeksen yaz bana. konunu biraz fazla baltaladım heral de kusuruma bakma lütfen.
Atalay#3107

Paketi görmemiz gerekiyor illa size mesaj atıp paketi görebilirmiyim dememeliyiz siz buraya bir kaç resim veya video atmalısınızki fikrimizi belirtelim aksi halde paketin neye benzediğini bile bilmezken nasıl fikir verebiliriz ki?

Paketi görmemiz gerekiyor illa size mesaj atıp paketi görebilirmiyim dememeliyiz siz buraya bir kaç resim veya video atmalısınızki fikrimizi belirtelim aksi halde paketin neye benzediğini bile bilmezken nasıl fikir verebiliriz ki?
yakında ekliyecegim şimdi bir skript üzerinde çalışıyorum

Ücretsiz ver gitsin zaten onlarca paket satıcısı var ücretsiz ver kendini duyur insanlara.

ztn karar vardim biraz daha geliştiricem paketi var ücretsiz bir şekilde sizlere sunacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl