TekinSTY
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 161
- Minecraft
- _AngelLegend_
Discord:
Ben Bilmem Kİ ?#3432
Ben Bilmem Kİ ?#3432
atomickill7
iKaanStrafe
Ben Bilmem Kİ ?#3432
bende aslında ücretsiz verme taraftarıyımda işte kararsızım hemde çok :)Satıcı tagın olmadan nasıl satıcaksınki ?
dedigim gibi bende ücretsiz verme taraftarıyım amma kararsızım sizde sorayım dedim :)İnsan kazanmak istiyorsan ücretsiz paylaş belki ücretli pluginlerin varsa onları satarsın ücretli satarsanda gelip alır biter 2-3 ayar sorar hadi eyvallah sonra o paketin yayılır. içindeki pluginlerin o özel yaptıgın pluginlerin sonrasında daha kimse seni tanımaz 4-5 kişi aldıktan sonra biter.
Yani ben bu işi önceden yapıyordum senin için söyledim paketi görebilme şansım var mı?, Discord filan kullanıyorsan yazmanı isterim.bende aslında ücretsiz verme taraftarıyımda işte kararsızım hemde çok :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
dedigim gibi bende ücretsiz verme taraftarıyım amma kararsızım sizde sorayım dedim :)
Ben Bilmem Kİ ?#3432
discordum var ancak sunucu plugin paketini ilerleyen zamanda block sunucu haline getireceğim şimdilik 1.8-1.14 arası bir plugin paketi.İstersen ekran açıp göstere bilirim.Yani ben bu işi önceden yapıyordum senin için söyledim paketi görebilme şansım var mı?, Discord filan kullanıyorsan yazmanı isterim.
Demek istediğim bu vericegin paketi görmek istedim merak ettim eğer ki onu göstericeksen yaz bana. konunu biraz fazla baltaladım heral de kusuruma bakma lütfen.discordum var ancak sunucu plugin paketini ilerleyen zamanda block sunucu haline getireceğim şimdilik 1.8-1.14 arası bir plugin paketi.İstersen ekran açıp göstere bilirim.
Ben Bilmem Kİ ?#3432
istek attım bekliyorum kabul etmeni.Demek istediğim bu vericegin paketi görmek istedim merak ettim eğer ki onu göstericeksen yaz bana. konunu biraz fazla baltaladım heral de kusuruma bakma lütfen.
Atalay#3107
Ben Bilmem Kİ ?#3432
yakında ekliyecegim şimdi bir skript üzerinde çalışıyorumPaketi görmemiz gerekiyor illa size mesaj atıp paketi görebilirmiyim dememeliyiz siz buraya bir kaç resim veya video atmalısınızki fikrimizi belirtelim aksi halde paketin neye benzediğini bile bilmezken nasıl fikir verebiliriz ki?
Furkan Oruc#8686
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!