Çözüldü Plugin Paketlerim var ama aternos sunucuma kurmayı bilmiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Davincix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Davincix

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
farcee

Discord:

canforsell

evet konu başlığından zaten görmüş olabilirsiniz yardıma ihtiyacım var minecraft sunucu paketi nasıl kurulur

evet konu başlığından zaten görmüş olabilirsiniz yardıma ihtiyacım var minecraft sunucu paketi nasıl kurulur
bildigim kadarıyla sunucu paketini direk aternos'a yükleyemiyorsun diye biliyorum yanlışlık olmasın eğer yükleyebiliyorsak bende öğrenmek isterim açıkcası

bildigim kadarıyla sunucu paketini direk aternos'a yükleyemiyorsun diye biliyorum yanlışlık olmasın eğer yükleyebiliyorsak bende öğrenmek isterim açıkcası
aslında elimde bir sunucum vardı arkadaşlarla oynamalık skyblock sunucusu hazır ama google drive a yüklememişim bütün herşeyim gitti tekrardan yapmak istiyorum

Aternos’a maalesef dışarıdan dosya yükleyemiyorsunuz. Herşeyi tekrar tek tek kurup tüm dosyaları kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

Aternos a Kurmak yerine VDS Kiralayabilirsin Veya Diğer Dosya Yüklemeye izin veren yerleri Kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl