Hyperrz
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 19
- Minecraft
- Hyperrz,DeadKat,Hyperrzx
Discord:
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
Sunucu baslatiliyor!!!!
Error: This Java instance does not support a 64-bit JVM.
Please install the desired version.
yani ne yaparsam düzeltebilirim
java -Xmx1G -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
Teşekkür ederim Bide bişey sorucam herhangi bi paketten mapi alıyorum mv import dünyadı normal yazıyorum ama bana boş olarak geliyor paketde dolu sebebi ne olabilir Konu Kilit bu aradaBaşlat.bat ıKod:java -Xmx1G -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseG1GC -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:MaxGCPauseMillis=45 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:G1NewSizePercent=50 -XX:G1MaxNewSizePercent=80 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=10 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=50 -XX:+AggressiveOpts -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
Bu şekilde düzenleyip dener misiniz.
Teşekkür ederim Bide bişey sorucam herhangi bi paketten mapi alıyorum mv import dünyadı normal yazıyorum ama bana boş olarak geliyor paketde dolu sebebi ne olabilir Konu Kilit bu arada
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!