Sol Reklam

Plugin paketimi benim iznim dışında kullanılmasını nasıl engellerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xilvo6597

Koydum Çalışma Masasını
Premium
Elmaslar
7
Puanlar
8.795
Yer
Türkiye
Minecraft
Xilvo6597

Discord:

Xilvo#1070

Plugin paketimi benim iznim dışında kullanılmasını nasıl engellerim?

Plugin paketimi benim iznim dışında kullanılmasını nasıl engellerim?
1- Pluginler için kendi server.jar'ını oluşturabilirsin.
2- Pluginleri tek tek kendi elinle obfuscate edip key sistemiyle kodlayabilirsin.
3- Direkt plugin paketini satmayıp hosting ile kiralatabilirsin.

1- Pluginler için kendi server.jar'ını oluşturabilirsin.
2- Pluginleri tek tek kendi elinle obfuscate edip key sistemiyle kodlayabilirsin.
3- Direkt plugin paketini satmayıp hosting ile kiralatabilirsin.
kendi server.jar ımı nasıl oluşturucam

Sorununuz Devam Ediyorsa. Lisans Sağlayabiliriz :)

Maalesef bunun net bir çözümü yok. kendi eklentini ( Plugini ) şifrelenmiş java ile lisans sistemi ekleyerek koruyabilirsin. ancak konu eklenti paketi ( plugins paketi ) olunca tam bir önlem alınamıyor.
kendi sunucu forkunu lisanslayabilirsin ancak önemli olan kullandığın ( pluginsler, maplar, skriptler) bunlar değerli sadece ve eklentinin dosyasılarını kopyalayıp başka sunucu üstünde çalıştırabilirler ve ( java bilgisi ile yüksek decompile bilgisine sahip birisi şifrelenmiş class kodlarını çözüp erişim sağlayabilir)
dediğim gibi bunun net bir çözümü yok

O dosya adamın elinde olduğu sürece, gerçekten istiyorsa kırar geçer senin her türlü önlemini

Bunun tek garanti yolu, aynı GeForce NOW da olduğu gibi, adama dosyaları vermeyeceksin sadece oynatacaksın. Her şey kendi makinende olacak, adamın eline dosya geçmeyecek.

Bu da bu sektörde mümkün olmadığı için, çok fazla uğraşma, minimal bir şey hazırla çünkü isteyen zaten kırar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı