Plugin paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahyaunlu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Merhaba bana kişiye özel plugin paketi yapan bildiğniz bir yer varsa söyleyebilir misiniz not bu serverde sizde oynamak isterseniz (açıldığı zaman) server in içinde oneblock , skyblock , towny , arena , anarşi ve mini oyunlar olacaktır (bu konuda yardım edenlere server açıldığı zaman bedava elite vip verilcektir) Eğer siz çok profesyonel seniz sizde bana plugin paketi yapabilirsiniz (çok ama çok profesyonel olmalı çünkü ben ayda 300 - 400 k tl kazandırcak server açıcam ve 200 300 tl gibi basit fiyatlar ödemem)

Son düzenleme:
300-400k derken? hangi sunucu o kadar kazanıyormuş hazır paket kullanarak anlamadım:D . siz en iyisi java bilen kişiler bulun. çünkü büyük sunucular kendi ekletilerini kullanıyorlar.

Bende zaten kendi eklentimi yaptıracak kişileri arıyorum

300 - 400 k için ortlama vip fiyatıları 100 tl desek ve 1500 kişi vip alsa bu 150k yapar diyer kısmıda spawner fly kasa gibi yerlerden gelicek ve sunucuların ortalma para yatırma oranı Tüm oyuncuların %10 - 15 tir yani 20 30 bin kişilik kitle toplarsam bu ancak mümkün ve bu kadar kişinin gelmesi için gerçekten çok kaliteli bir plugin paketine ihtiyacım var (kişiye özel plugin paketinden bahsediyorum)
Reklam işini ben halletçem sadece plugin paketi eksik kaldı 1 yıl sonra beta sürümü açılcak sunucunun inş

Bende zaten kendi eklentimi yaptıracak kişileri arıyorum

300 - 400 k için ortlama vip fiyatıları 100 tl desek ve 1500 kişi vip alsa bu 150k yapar diyer kısmıda spawner fly kasa gibi yerlerden gelicek ve sunucuların ortalma para yatırma oranı Tüm oyuncuların %10 - 15 tir yani 20 30 bin kişilik kitle toplarsam bu ancak mümkün ve bu kadar kişinin gelmesi için gerçekten çok kaliteli bir plugin paketine ihtiyacım var (kişiye özel plugin paketinden bahsediyorum)
Reklam işini ben halletçem sadece plugin paketi eksik kaldı 1 yıl sonra beta sürümü açılcak sunucunun inş
Anladım, daha önce hiç sunucu açma tecrübeniz oldu mu?

300-400k derken? hangi sunucu o kadar kazanıyormuş hazır paket kullanarak anlamadım:D . siz en iyisi java bilen kişiler bulun. çünkü büyük sunucular kendi ekletilerini kullanıyorlar.
10k dolar, bayagi sunucu kazaniyor (yabanci olsada)

10k dolar, bayagi sunucu kazaniyor (yabanci olsada)
Evet evet orada haklısın da türkiyede sunucu açarken, hele ki bu işlerde toysan, biraz hayal gibi oluyor. şurdan şu kadar ordan bu kadar gelse diyerek beklentiye girmek üzücü sonuçlarla sonuçlanabilir. ama bakalım belki beni yanıltır. :)

Evet evet orada haklısın da türkiyede sunucu açarken, hele ki bu işlerde toysan, biraz hayal gibi oluyor. şurdan şu kadar ordan bu kadar gelse diyerek beklentiye girmek üzücü sonuçlarla sonuçlanabilir. ama bakalım belki beni yanıltır. :)
Haklisin, iyi dusunebilmen ve dusundugunu yapabilecek kaynaga sahip olman gerek. En onemlisi de ozellikle dolarla kazanmak istiyorsan buyuk ihtimalle 5 basamakli tl reklam fiyatlari

6 basamaklı bütçem var :D

reklam vermek içinde 1.5m aboneli bir yotube kanlı var birde bunun gibi bir kaç forum da da reklam vermeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl