Çözüldü Plugin Paketi Yapıcam Yardım Etçek Adam Arıyorum! ACİL!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xNosyBoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xNosyBoy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Mereba Mc-Tr'nin Değerli Üyeleri Bir Plugin Paketi Yapıcam Ve Tek Başıma yapmam baya bi uzun sürüyor o yüzden yardım etcek güvenilir adamın hası birisini arıyorum yaşı 12 ile 14 arası olursa çok iyi olur skypesi olması şart ve mikrafonda şart

Ben yardımcı olurumda bro discord var bende, skype yok.

Mereba Mc-Tr'nin Değerli Üyeleri Bir Plugin Paketi Yapıcam Ve Tek Başıma yapmam baya bi uzun sürüyor o yüzden yardım etcek güvenilir adamın hası birisini arıyorum yaşı 12 ile 14 arası olursa çok iyi olur skypesi olması şart ve mikrafonda şart

isterseniz beeraber yapalım?[DOUBLEPOST=1496501945,1496501749][/DOUBLEPOST]

isterseniz beeraber yapalım?

Skype ekledim yardımcı olabilirim :)

Çok Mutlu Oldum :)[DOUBLEPOST=1496670587,1496670554][/DOUBLEPOST]

bence 3 ümüz ekip olup beraber yaparsak daha iyi olucaktır.[DOUBLEPOST=1496688493,1496688356][/DOUBLEPOST]bence 3 ümüz ekip olup beraber yaparsak daha iyi olucaktır.

benide alın :D Yaş:14
Mic:var ama arada sorun çıkartıyor
BİLGİ DÜZEYİM=
Build: Kötü
Plugin: İyi
Skript: Normal
ama ardı ardına yapmıyalım arada bedwars falan girelim :D çok uzun süre yapınca sıkıyo yanlışlık yapıorm :s[DOUBLEPOST=1496694596,1496694559][/DOUBLEPOST]bi grup kurabiliriz paket satışları yapabiliriz bence ? ONAYLARSANIZ SKPYE NICKIM: Deger.Aytug

Sanırım Ekib Kurma Vakti Geldi :) Katılmak İsteyen Skypemi Ekleyebilir

MC-TR Pluginer Takımı(MysteryTeam)

1-xNosyBoy
2-Kiasan
3-Aytugg
4-xXHiGhLiGhTeRXx

Bu Kişiler Lütfen Skypemi Eklesin Kiasan Hariç O ekledi.

NOT: ciddi adamlar arıyorum.

skypem 1.mesajda yazıyor zaten :D

arkadaşlar bu hesabımın şifresini unuttum yeni hesabım budur inanmıyorsanız bu konudaki skypeyi ekleyin hesabımın artık bu olduğunu kanıtlayayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl