Çözüldü Plugin Paketi yapacak İÇERİYE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne istersniz bana 10 tl verirseniz ben size iyisini yaparım steam hesabı vermenize gerek yok isterseniz onuda verin farketmez abenim için ama şunu bilin çok tutulacak en az 50 online gelecek yaparım yani[DOUBLEPOST=1498983966,1498983929][/DOUBLEPOST]ne istersniz bana 10 tl verirseniz ben size iyisini yaparım steam hesabı vermenize gerek yok isterseniz onuda verin farketmez abenim için ama şunu bilin çok tutulacak en az 50 online gelecek yaparım yani

YardımSeverliğin için teşekkürler fakat ben eskiden alışveriş yaptigim kisiden riza ettim kabul etti :) iyi forumlar.

ne istersniz bana 10 tl verirseniz ben size iyisini yaparım steam hesabı vermenize gerek yok isterseniz onuda verin farketmez abenim için ama şunu bilin çok tutulacak en az 50 online gelecek yaparım yani[DOUBLEPOST=1498983966,1498983929][/DOUBLEPOST]ne istersniz bana 10 tl verirseniz ben size iyisini yaparım steam hesabı vermenize gerek yok isterseniz onuda verin farketmez abenim için ama şunu bilin çok tutulacak en az 50 online gelecek yaparım yani
10 Tl ye Yapanı Bulmak Zor En Aşağı 20 Tl İstiyolar Neden 10?

ben yardım sever bir insanım parayla işim olan bi insan değilim zaten bi kaç pl alıntı hepsi deil yani ben paragöz biri değilim paketlerim gayet kalitelidir[DOUBLEPOST=1498984765,1498984127][/DOUBLEPOST]
istersen sana açım portlu sw skype ekle ottoman_murat49 sana gsötereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl