Plugin paketi yapacağım hangisini yapayım??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaRooT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 277

Hangisini yapayim??

• Alışılagelmiş minigameler (bedwars, skywars bla bla)

Oy: 1 50,0%
  • Eskiden oynadığımız minigameler

Oy: 1 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaRooT

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
Havucum

Discord:

CaRooT

Skyblock sunucusu kurmaya çalışıyorum ve bu sunucu için birazcık paraya ihtiyacım var bu geliri plugin paketi satarak yapmak istiyorum çünkü 1.8.9 sürümleri üzerinde pekte kötü sayılmam bence. Minigame paketi yapıp satmayı düşünüyorum nasıl bir şey yapayım??

Eskilerden olan, Skywars, TNTRun, Spleef, Bedwars, Custom PvP, bunlardan birini yaparsanız okey bence.

Skyblock sunucusu kurmaya çalışıyorum ve bu sunucu için birazcık paraya ihtiyacım var bu geliri plugin paketi satarak yapmak istiyorum çünkü 1.8.9 sürümleri üzerinde pekte kötü sayılmam bence. Minigame paketi yapıp satmayı düşünüyorum nasıl bir şey yapayım??
The Pit

Eskilerden olan, Skywars, TNTRun, Spleef, Bedwars, Custom PvP, bunlardan birini yaparsanız okey bence.
Nourse project bile öneriyorsa bizede yapmak düşer :) (bir zamanlar paketlerinizin hastasıydım)

Kimse satın almaz diye düşünmekteyim.
Önerim, SkyBlock veya Towny paketleri yapmanızdır. Daha zorlardır fakat daha çok talep olur. Göz atın derim.

bu siralar towny cok seviliyor towny yapabilirsin bence

paket yapmak yerine eklenti yapmak sana daha çok kazandırır diye düşünüyorum kendimde yaptıgım gibi eklenti yapmak veya var olan bir eklentiyi geliştirip satabilirsin daha kolay ve hızlı büyüyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl