Plugin Paketi tasarlayacak birileri var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jcicosn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jcicosn

Hayata küskün bir öğrenci
Elmaslar
103
Minecraft
Jcicosn

Discord:

Elon Musk#3678

Sunucumda şuan sonosmanlı sky ve venonetwork faction paketleri var ama içime sinmiyor.Emek vermemiş gibi oluyorum. Plugın paketi hazırlayacak warp ayarlarından herşeye kadar boss mapi boss event olayı şu girişte sağ tık yapınca kurallar kit aldırtma vs (konu yanlış yerde olabilir nereye açacağımı bilemedim).İstediğim şu şekil arena vs yani biraz kalabalık map istiyorum.Hem plugın hem map açısından hem ben hem oyuncular sıkılmasın.

Son düzenleme:
Merhaba, bunu kimse ücretsiz yapmaz. İnternetteki plugin paketleri hoşunuza gitmiyorsa pluginleri araştırın ona göre kendiniz yapın. Teşekkürler

Merhaba, bunu kimse ücretsiz yapmaz. İnternetteki plugin paketleri hoşunuza gitmiyorsa pluginleri araştırın ona göre kendiniz yapın. Teşekkürler
Hoşuma gitmiyor değil aksine şuan çok beğendiğim bir plugin paketini kullanıyorum.Ama sanki emek vermemişte tek tuşa basıp mc server açmış gibiyim anlatabiliyor muyum ?

Sunucumda şuan sonosmanlı sky ve venonetwork faction paketleri var ama içime sinmiyor.Emek vermemiş gibi oluyorum. Plugın paketi hazırlayacak warp ayarlarından herşeye kadar boss mapi boss event olayı şu girişte sağ tık yapınca kurallar kit aldırtma vs (konu yanlış yerde olabilir nereye açacağımı bilemedim)
Sizinle konuşmuştuk sanirim uygun olmadi sizi için bulmaniz konusunda iyi şanslar.
Discord: CAN147_#9491

Sizinle konuşmuştuk sanirim uygun olmadi sizi için bulmaniz konusunda iyi şanslar.
Discord: CAN147_#9491
Evet sizinle konuştum.Şuan sadece arama işindeyim.En doğru olanı seçmeye çalışıyorum.Anlayışınız içinde teşekkür ederim.

Sen yapamıyorsan ücretli bir şekilde yaptıracaksın. Paran yoksa net de olan tüm paketleri indir ve kendine göre uyarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl