Merhaba ben xredd ailemin durumu olmadığı için minekraft oyununda para karşılığı işlerinizi yapıyorum. Para benim için her şeydir.harita konusunda ihtiyacın olursa xdredd#0777
Uğraşmak istemediğin kişiye durduk yere dolandırıcı diyemezsin burda milletin vaktini de çalmaDostum seninle uğraşmak istemiyorum, sal beni ya sal gerçekten beni sal!
xdredd.
ne konuşuyorsun la böyle hahaMerhaba ben xredd ailemin durumu olmadığı için minekraft oyununda para karşılığı işlerinizi yapıyorum. Para benim için her şeydir.
doğruyu söylemiş :wink:ne konuşuyorsun la böyle haha
xdredd.
Sataştığınız insanlara dikkat etmeniz konusundayım arkadaşlar üzgünüm ailemden para almıyorum kendi işimde çalışıp parama bakıyorum @_BaRİS denen arkadaş milleti kötülüyorsun haksızsam yalnızca forumda ucube seni diğerinden bahsetmiyorum bile bu yaptığım şey yalnızca eğlence amaçlı kendi paranızı kazanmaya başladığınız vakit tekrardan muhattap olalım iyi forumlar konu baltalamayın adam işini görsündoğruyu söylemiş :wink:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!