ConTrike
Şuan dosya yüklemesi bulunmakta fakat nasıl o dosyaları plugin paketi haline çevirebilirim bilginiz varmı bir siteden veyahut medya kaynaklarından bulabilceğimi bir bilgilendirme videosu varmıdır yada?Şuanda ne durumda bilmiyorum ancak eskiden Aternos'tan bilgisayarınıza dosya alamıyordunuz. Muhtemelen yapmayı istediğiniz şey imkansız olabilir.
lavingxd
Dosyaları plugin paketine çevirmek için tek yol bilgisayarınızda oluşturacağınız plugin paketine plugin'lerin configlerini vs. iletip aynı paketi localhost üzerinden ayarlamak.Şuan dosya yüklemesi bulunmakta fakat nasıl o dosyaları plugin paketi haline çevirebilirim bilginiz varmı bir siteden veyahut medya kaynaklarından bulabilceğimi bir bilgilendirme videosu varmıdır yada?
ConTrike
ilk defa yapmayı deneyeceğim için hiçbir bilgim yok sadece pluginleri ayarladım yani izleyip öğrenip bakabilceğim bir kaynak varmı?Dosyaları plugin paketine çevirmek için tek yol bilgisayarınızda oluşturacağınız plugin paketine plugin'lerin configlerini vs. iletip aynı paketi localhost üzerinden ayarlamak.
lavingxd
Böyle bir kaynak buldum hocam;ilk defa yapmayı deneyeceğim için hiçbir bilgim yok sadece pluginleri ayarladım yani izleyip öğrenip bakabilceğim bir kaynak varmı?

benjamin17
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!