Çözüldü Plugin Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Arkadaşlar 1.8 - 1.15 sunucu açicam skyblock ve yotube seri̇si̇ olarak tasarliycam.

Geli̇şmi̇ş bi̇r skyblock İçİn hangi̇ plugi̇nler - scri̇ptler kullanilmali uzun süredi̇r bu İşlerle uğraşmiyorum çok değİşmi̇ş plugi̇nler falan öneri̇leri̇ni̇zi̇ bekli̇yorum lütfen yardimci olun ada geni̇şletme si̇stemleri̇ falan gelmi̇ş gali̇ba tam anlamiyla bi̇ sunucu tasarlamak İsti̇yorum a dan z ye edi̇tli̇ycem hangi̇ plugi̇nler olmali ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Arkadaşlar 1.8 - 1.15 sunucu açicam skyblock ve yotube seri̇si̇ olarak tasarliycam.

Geli̇şmi̇ş bi̇r skyblock İçİn hangi̇ plugi̇nler - scri̇ptler kullanilmali uzun süredi̇r bu İşlerle uğraşmiyorum çok değİşmi̇ş plugi̇nler falan öneri̇leri̇ni̇zi̇ bekli̇yorum lütfen yardimci olun ada geni̇şletme si̇stemleri̇ falan gelmi̇ş gali̇ba tam anlamiyla bi̇ sunucu tasarlamak İsti̇yorum a dan z ye edi̇tli̇ycem hangi̇ plugi̇nler olmali ?

Ada genişletme sistemi yeni gelen birşey değil chestcommands gibi pluginler ile kolayca yapılabilir. 2020 güncel plugin paketleri indirip editleyebilirsin.

Ada genişletme sistemi yeni gelen birşey değil chestcommands gibi pluginler ile kolayca yapılabilir. 2020 güncel plugin paketleri indirip editleyebilirsin.
Bi bir kaç örnek söyletmisin isim olarak farklı sistemlerin olduğu birşeyler arıyorum

Bi bir kaç örnek söyletmisin isim olarak farklı sistemlerin olduğu birşeyler arıyorum

Mesela son zamanlarda skript ile yapılan bir kredi sistemi var. İnternetten bulabilirsin hatta kendin bile yapabilirsin zor birşey değil. Kredileri eventlerde, kasalarda, oy ödüllerinde vb. yerlerde ödül olarak veriyorlar. Tüm sunucular birbirleri ile aynı. Bunlardan farklı olarak sen eğlence eklentileri kullanabilirsin. Petler olsun, taglar olsun.. spigotmc'ye gir ve funny kategorisinden eklentilere bak beğendiğini al ve sistemleştir sunucuna kur bir menü halinde oyuncunun önüne koy. Herkesten farklı olmanın yollarından birisi bu.

Mesela son zamanlarda skript ile yapılan bir kredi sistemi var. İnternetten bulabilirsin hatta kendin bile yapabilirsin zor birşey değil. Kredileri eventlerde, kasalarda, oy ödüllerinde vb. yerlerde ödül olarak veriyorlar. Tüm sunucular birbirleri ile aynı. Bunlardan farklı olarak sen eğlence eklentileri kullanabilirsin. Petler olsun, taglar olsun.. spigotmc'ye gir ve funny kategorisinden eklentilere bak beğendiğini al ve sistemleştir sunucuna kur bir menü halinde oyuncunun önüne koy. Herkesten farklı olmanın yollarından birisi bu.
yorumun için teşekkür ederim ama bunların olduğu bir paket öneremezmisin yani pluginlerin isimleri tamamı lazım sadece youtube videosu için kullanıcam bana özel olmasına falan gerek yok mesela craftrise skyblock pluginlerin isimleri olsun gerisini ben videolarda halledicem editlemeyi göstericem ve bir sunucu yapmış olucam 0 dan skyblock server nasıl editlenir kurulur tarzında paket bayaa bi heryerde var ama hangileri iyidir kestiremedim varmı ücretsiz şu paket güzel dediğin bir plugin pack ?

TurkMMO - Modern Skyblock Plugin Paketi / 2020 ÜCRETSİZ adlı bir plugin paketi var google'ye yazıp bulabilirsin bug ve hatası yok öneririm içindeki eklentiler yeni nesil sunucu eklentileri.

yeni nesil pluginler veyahut skriptler kullanırsan çok iyi olur tavsiyemdir zaten bahsedilmiş

TurkMMO - Modern Skyblock Plugin Paketi / 2020 ÜCRETSİZ adlı bir plugin paketi

bu plugine bakabilirsin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Keyubu plugin paketlerinin içinden de koruma eklentilerine bakabilirsin. Malum yeni clientler, hileler çıktı hepsinin engellemek için eklentiler burada mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl