Plugin Önerileri

NynoxDevs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
NynoxDev

Discord:

nynoxdev

Merhabalar İyi Sabahlar Dilerim MC-TR Forumda Güzel Yararlanıcak Pluginler Yapmayı Çalışıyorum Şuan Kingdoms,Pets Plugini Yapıyorum Sizinde Önerdiğiniz Pluginleri Söylebilirsiniz

Merhabalar İyi Sabahlar Dilerim MC-TR Forumda Güzel Yararlanıcak Pluginler Yapmayı Çalışıyorum Şuan Kingdoms,Pets Plugini Yapıyorum Sizinde Önerdiğiniz Pluginleri Söylebilirsiniz
metin taşı, teslimat,

Gelişmiş İhale yapabilirsin. klasik eşya alma eşya satma vs. olur ama birde belirli süreyle eşyaları kiralama olur
kiralama süresi bitince oyuncuların envanterlerindeki kiraladıkları itemler silinebilir

Gelişmiş İhale yapabilirsin. klasik eşya alma eşya satma vs. olur ama birde belirli süreyle eşyaları kiralama olur
kiralama süresi bitince oyuncuların envanterlerindeki kiraladıkları itemler silinebilir
kiralama olayı harbi mantıklı

Teslimat yapabilirsin.

Order olur Minimessage support vs.
BetterRTP eskidi alternatif yapabilirsin

Teslimat ve kiralama yapabilirsin

gereksiz lag yaratır oyuncunun envanterini sorgulamak etmek büyük dert ve mantıksızda zaten çünkü kiraladığı eşyayı kırabilir, kira süresinin bitmesine yakın lava atabilir. chestine yada diğer yerlere saklayabilir ve o eşya kontrolleri felan yapılması gereksiz ve mantıksız. çok olay var yani kiralatmak yerine eşyayı hediye etsen daha iyi olur :D

Çok kullanan daha aylardır yıllardır hiç görmüyorum şuanda aktif olarak biz sunucumuzda kullanıyoruz Zamanında craftrise ametist gibi sunucularda ticaret hep pazar sistemlerinde dönüyordu spawn ağızına kadar pazarlarla dolup taşıyordu o güzel başlıklar ticaretler o ortam güzedli güzel bir gelişmiş pazar sistemi belki olabilir farklılık olur

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl