Çözüldü Plugin Obfuscate ve Lisanslama Sistemi Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beytto

Minecraft'ta Yapay Zeka Sistemleri Bizden Sorulur.
Yasaklandı
Elmaslar
25
Minecraft
29huseyinsari

Discord:

29huseyinsari

Geliştirici arkadaşlarım,
Kendim eklentiler geliştiriyorum spigotmcde ücretsiz yayınlıyordum ama artık premium olarak satmayı planladığım bazı eklentilerim var ancak şu konularda tecrübem yok ve bilgi sahibi olanların desteğine ihtiyacım var;

- Obfuscate (kod şifreleme / gizleme) ; proguard kullanmayı düşünüyorum ama dün baya uğraştım pek beceremedim -_-
- lisans sistemi;
* Eklentiyi sadece satın alan sunucularda(IP) çalıştırmak için nasıl doğrulama yapılır?
* Lisans kontrolü için web panel ya da API sistemleri nasıl kurulur?

Hazır açık kaynak projeler, önerilen araçlar veya detaylı anlatımlar paylaşabilirseniz çok sevinirim

not; obf için eskiden skid kullanırdım ancak spigotta yasakmıs bu yüzden baya eklentim kaldırılmıstı sonradan obf lemeden ekledim :d proguard zor... yada ben anlamadım..

Geliştirici arkadaşlarım,
Kendim eklentiler geliştiriyorum spigotmcde ücretsiz yayınlıyordum ama artık premium olarak satmayı planladığım bazı eklentilerim var ancak şu konularda tecrübem yok ve bilgi sahibi olanların desteğine ihtiyacım var;

- Obfuscate (kod şifreleme / gizleme) ; proguard kullanmayı düşünüyorum ama dün baya uğraştım pek beceremedim -_-
- lisans sistemi;
* Eklentiyi sadece satın alan sunucularda(IP) çalıştırmak için nasıl doğrulama yapılır?
* Lisans kontrolü için web panel ya da API sistemleri nasıl kurulur?

Hazır açık kaynak projeler, önerilen araçlar veya detaylı anlatımlar paylaşabilirseniz çok sevinirim

not; obf için eskiden skid kullanırdım ancak spigotta yasakmıs bu yüzden baya eklentim kaldırılmıstı sonradan obf lemeden ekledim :d proguard zor... yada ben anlamadım..
OBF için YGuard kullababilirsin.

Lisans sistemi için bir API sunucusu kurup eklenti açılırken o API sunucusuna istek atıp lisansı kontrol etmeniz gerekiyor. Müşterilerin lisans IP adresini vs. ayarlayabilmesi için webpanel veya Discord botu kodlayabilirsiniz veya Githubda arayabilirsiniz.

Profesyonel bir hizmet isterseniz Discord üzerinden ekleyebilirsiniz.

Discord: apcu

OBF için YGuard kullababilirsin.

Lisans sistemi için bir API sunucusu kurup eklenti açılırken o API sunucusuna istek atıp lisansı kontrol etmeniz gerekiyor. Müşterilerin lisans IP adresini vs. ayarlayabilmesi için webpanel veya Discord botu kodlayabilirsiniz veya Githubda arayabilirsiniz.

Profesyonel bir hizmet isterseniz Discord üzerinden ekleyebilirsiniz.

Discord: apcu
YGuard kullanım için önerebileceğiniz bir kaynak video vb. Varmı?

Sanırım lisanlama yaparsam spigotmc de yayınlayamam bazı makalelerde öyle yazıyordu

YGuard kullanım için önerebileceğiniz bir kaynak video vb. Varmı?

Sanırım lisanlama yaparsam spigotmc de yayınlayamam bazı makalelerde öyle yazıyordu
YGuard'ın github sayfasında örneği vardı diye hatırlıyorum.

SpigotMC'nin politikası hakkında pek bilgim yok orada satış yapmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl