Plugin Marketim - Dolandırıldım 40Tl mi Çaldılar siz inanmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabipleri arkadaşım dı insan arkadaşını dolandırır mı ya arkadaşım beni dolandırmaz diye düşündüm
ben ne arkadaşlar gördüm dolandırmak ne kelime D:

Tekrardan geçmiş olsun Birine güvenmeden önce biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim

Arkadaşım diyorsun fakat sırf mesajına geri dönüş yapmadığı için anında "dolandırdın mı yoksa" sorusu soruyorsun. Dolandırılmışsın okey fakat arkadaşına verdiğin tepki ona hiç de güvendiğini göstermiyor. .-.

Arkadaşım diyorsun fakat sırf mesajına geri dönüş yapmadığı için anında "dolandırdın mı yoksa" sorusu soruyorsun. Dolandırılmışsın okey fakat arkadaşına verdiğin tepki ona hiç de güvendiğini göstermiyor. .-.
Uzman Psikolog Necati Koçlu teşhisi koydu ?

Hayır ortağına yazdım. Ortak grup açtı ortak gruptan yazdım. Heryerden yazdım, görmezlikten geldi, ve sahip olduğu discord gruplarından yasakladı.

Son düzenleme:
Kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar bunlar bende bu kafadan istiyorum

Seni dolandırmış olabilir ben onlardan alışveriş yapmıştım beni dolandırmadılar.

Yandaş arkadaşımız, Ah ah. Azure ile düzgün hizmet verebileceklerini mi sanıyorsun. :'D
Azure de zaten o bug lar kapandı ki Makine verseler bile maks 2 gün açık kalıyo sonra Ban

Hayır yan hesapları değilim ben onlardan sadece domain aldım ve sorunsuz verdiler. Çok ucuz verdiler ücretsiz aldıklarına eminim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yan hesapları değilim ben onlardan sadece domain aldım ve sorunsuz verdiler. Çok ucuz verdiler ücretsiz aldıklarına eminim.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Azure xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl