PLUGIN KODLATTIM FAKAT HATA VERIYOR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RD_Doruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RD_Doruk

Ayak bastığım her adım... Dur düşecek gibiyim.
Elmaslar
55
Minecraft
RD_Doruk
Arkadaşlar özel olarak birisine plugin kodlattım bu plugin server.pro, uzak masaüstü ve yapan kişinin bilgisayarında çalışırken benim bilgisayarımda çalışmıyor yani çalışıyor ama bazı komutları yazınca an internal error hatası veriyor ve consol loglarında böyle yazı oluşuyor:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Java Sürümüm: Java 8 Update 161
Extra Olarak: Java SE Development Kit 8 Update 161

Bilgisayarım: Windows 7 32-Bit

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin :( Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan Allah Razı olsun...

Herhangi bir karakter uyumsuzluğu olabilir. Sürümden kaynaklı olabilir. Bu hatayı vermesinin bir kaç sebebi vardır.

Herhangi bir karakter uyumsuzluğu olabilir. Sürümden kaynaklı olabilir. Bu hatayı vermesinin bir kaç sebebi vardır.
Karakter uyumsuzluğu yok. Sürümdede sıkıntı yok emin olabilirsiniz adamla bir sürü denemeler yaptık kendi spigotum ve başka spigotlar üzerinde.

Karakter uyumsuzluğu yok. Sürümdede sıkıntı yok emin olabilirsiniz adamla bir sürü denemeler yaptık kendi spigotum ve başka spigotlar üzerinde.
Benim anlamadığım bir nokta var.Bu sorunu özel olarak yaptırdığın kişiye danışsan daha uygun olmaz mı ? Sonuçta yapan o ve ücretli şekilde yaptırdıysan destek vermek zorunda.

Kullandığın craft versionu, Spigot mu yoksa craftbukkit mi veya paper spigot mu?

Benim anlamadığım bir nokta var.Bu sorunu özel olarak yaptırdığın kişiye danışsan daha uygun olmaz mı ? Sonuçta yapan o ve ücretli şekilde yaptırdıysan destek vermek zorunda.
Dediğim gibi sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor adamda sorunsuz çalışıyor o yüzden sorunu bilmiyor.

Kullandığın craft versionu, Spigot mu yoksa craftbukkit mi veya paper spigot mu?
PaperSpigot fakat plugin PaperSpigot'tada çalışıyor adam denedi haberin olsun :)

Dediğim gibi sadece benim bilgisayarımda çalışmıyor adamda sorunsuz çalışıyor o yüzden sorunu bilmiyor.

PaperSpigot fakat plugin PaperSpigot'tada çalışıyor adam denedi haberin olsun :)
Herhangi bir vds'de çalışacak ise bu kadar olayı büyütmeye gerek yok bence sonuçta sunucuyu kendi bilgisyarınız üzerinden açmayacaksınız.

Sorun çözüldü lütfen kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl