Çözüldü Plugin Kodlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkLegionS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
DarkLegionS

Discord:

➸ αɴdorα | Enes & 17#0243

selamün aleyküm arkadaşlar ben kendi serverim için kendi plugin imi yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok plugin hakkında bana öğrenmem için yardımcı olabilicek herkesten destek bekliyorum yardım edicekler discord dan bana plugin kodlamana yardımcı olabilirim diyerekten mesaj yazarsa ben cevap veririm ona discord ismim : ➸ αɴdorα | Enes & 17#0243

Hiç bir şekilde bedava şeylerle ileriye gidemezsiniz bence bu yüzden şu dersleri öneriyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hiç bir şekilde bedava şeylerle ileriye gidemezsiniz bence bu yüzden şu dersleri öneriyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kalitesiz bir java eğitimi ile plugin kodlamak istersen bu kurs birebir. ama başka işin yok java ile başka bişi yapmak istemiyorsan ve sadece sunucun için kullanıcaksan yeterli bir ders.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kalitesiz bir java eğitimi ile plugin kodlamak istersen bu kurs birebir. ama başka işin yok java ile başka bişi yapmak istemiyorsan ve sadece sunucun için kullanıcaksan yeterli bir ders.
Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin

Üye zaten kendi sunucusu için kodlamak istemiş.

Java'ya temellerini kötü atmamanı öneririm. İlk önce normal bir şekilde javayı öğren, ardından Minecraft için plugin kodlamayı öğrenirsin. İlerleyen zamanlarda bunun acısını çekebilirsin.

Java'ya temellerini kötü atmamanı öneririm. İlk önce normal bir şekilde javayı öğren, ardından Minecraft için plugin kodlamayı öğrenirsin. İlerleyen zamanlarda bunun acısını çekebilirsin.

Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl