Bulundu Plugin istek (genel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teftela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teftela

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
teftela

Discord:

teftelaa

ben şimdi bir sunucu yapıyorum ama tek problemim şu

lobide sunucu seçme eşyası yapmak istiyorum eşyaya sağ click yapınca sunucuya katılmak için gui falan çıkacak bir plugin

(velocity kullanıyorum)

birde discord hesap eşleme gibi bir plugin varmıdır?
örnek olarak discorddan /eşle yapıcaklar ve mcden kodu girecekler
sonrada luckpermsden rank verilecek.

birde daireden son çıkan pluginini bilen varmı?

ben şimdi bir sunucu yapıyorum ama tek problemim şu

lobide sunucu seçme eşyası yapmak istiyorum eşyaya sağ click yapınca sunucuya katılmak için gui falan çıkacak bir plugin

(velocity kullanıyorum)

birde discord hesap eşleme gibi bir plugin varmıdır?
örnek olarak discorddan /eşle yapıcaklar ve mcden kodu girecekler
sonrada luckpermsden rank verilecek.

birde daireden son çıkan pluginini bilen varmı?
Lobide sunucu seçme ve bir çok özelliği barındıran deluxehub eklentisini önerebilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord eşleşme için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

daire eklentisi kimin var onu bilmiyorum

discordrsv sadece sohbet için değilmiydi? bana hesap eşleme sistemi gerek

benim bahsetdiğim öyle değil

minecraft ile discord hesabını eşleştirmek gibi birşey istiyorum ben

discordrsv birtane discord kanalının içine sohbet yapıyor sadece

benim bahsetdiğim öyle değil

minecraft ile discord hesabını eşleştirmek gibi birşey istiyorum ben

discordrsv birtane discord kanalının içine sohbet yapıyor sadece
@Agnes'in geliştirdiği ve benim de geliştirme sürecine destek verdiğim
eklentisi var. Modrinth üzerinden indirebilirsin. Ayrıca kaynak kodlarına bakmak istersen veya kendin kaynak kodlarından tekrar derlemek istersen GitHub'da açık kaynak kodları bulunuyor. Onun dışında eğer eklentiyi kullanmaya karar verirseniz gördüğünüz eksiklik, bug gibi sorunları veya yeni özellik fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin lütfen. İyi günler dilerim.

büyük ihtimalle verdiğiniz eklentiyi kullanırım şuan bir önerim var ama pluginde varmı yokmu bilmiyorum

birisi mesela hesabını eşledi luckpermsden onlara otomatik rank verme olabilir mesela

büyük ihtimalle verdiğiniz eklentiyi kullanırım şuan bir önerim var ama pluginde varmı yokmu bilmiyorum

birisi mesela hesabını eşledi luckpermsden onlara otomatik rank verme olabilir mesela
Yanlış hatırlamıyorsam o özellik bulunmuyor. Sadece minecraft'tan discorda doğru bir eşleme mekanizması var. Ama vaktim olduğunda isteğiniz üzerine eklentiye bir pull request oluşturabilirim.

Yanlış hatırlamıyorsam o özellik bulunmuyor. Sadece minecraft'tan discorda doğru bir eşleme mekanizması var. Ama vaktim olduğunda isteğiniz üzerine eklentiye bir pull request oluşturabilirim.
Bu arada kastınız eşleme ödülü olarak minecraftta rank vermek ise eşleme sonrası konsoldan yürütülecek komutların ayarlanabildiği bir konfigürasyon kısmı var orada istediğiniz luckperms komutunu çalıştırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl