Plugin İsteği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RaZoResPecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.095
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaZoResPecT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar istediğim pluginler aşağıda sıralanmıştır.
-Dünyada rastgele sandıklar çıkartılacak hunger games gibi değil. Aralarında rastgele uzaklıklar olan loot merkezleri yapacak bir plugin.
-Evleri sandıkla koruyacak bir plugin mesela evin ortasına sandık koydum belirli bir uzaklığa kadar o sandık koruyor sandık yıkılırsa evin korumasıda gidiyor böyle bir plugin.

İkincisini claim plugini yapıyordu diye hatırlıyorum.

Senin dediğin gibi bir plugim görmedim,duymadım ama javacı bir kişi ücretli,ücretsiz yapabilir.

dostum sadece 1. dediğin yapılabilir ormana rastgale sandıklar düşer oyuncularda açar içinden hediyeleri alır eğer bu dediğimi istiyorsanız pluginin adını vereyim ?

Biraz araştırdım 1. plugin için loot diye bir plugindi sanırım 2. için grief prevention buldum doğru pluginler bunlarmı bir incelerseniz sevinirim :)

1.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. GriefPrevention olabilir ancak sandıkla sadece claim atılır. Yani sandık ortadan kalksa bile claim kalkmaz.

1.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. GriefPrevention olabilir ancak sandıkla sadece claim atılır. Yani sandık ortadan kalksa bile claim kalkmaz.
senin paylaştığın 1.9 adam 1.8 kullanıyorsa ?
neyse 1. için
envoy plugini
birde paralısı olan
envoys var

Çok teşekkür ederim 1.9 kullanmayı düşünüyorum çünkü aklımdaki proje 1.9'a daha çok yatkın. Bir plugini daha sormak istiyorum mesela oyuncu sunucuya giriş yaptıgı anda ekranında bir yazı beliriyor mineplexde oldugu gibi bu pluginin adı ney?

Çok teşekkür ederim 1.9 kullanmayı düşünüyorum çünkü aklımdaki proje 1.9'a daha çok yatkın. Bir plugini daha sormak istiyorum mesela oyuncu sunucuya giriş yaptıgı anda ekranında bir yazı beliriyor mineplexde oldugu gibi bu pluginin adı ney?
TitleManager eklentisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl